ספגטי פטריות-הרב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי פטריות עשב. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 544 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, עלי אורגנו, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו ספגטי פטריות-הרב, ספגטי פטריות שמנת ועשב (טבעוני), ו ספגטי ברוטב שמנת פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, לנקז, וכפית לתוך קערת הגשה.
בזמן שפסטה מתבשלת, מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים בצל ושום עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים פטריות ומבשלים עד שמתחילים להשחים, כ -10 דקות.
מוסיפים רסק עגבניות, עגבניות חתוכות לקוביות, רוזמרין, מלח ופלפל. מבשלים 10 דקות.
מגישים פסטה עם רוטב אורגנו.