קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

סקאלופה אל פיציולו

סקאלופה אל פיציולו
סקאלופן אל פיציולו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 4 מנות עם 554 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. ראש לחנות ולקחת פלפל, ירך עגל, עלי אורגנו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. עם כפית ציון 62%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צלעות עגל פיציולו.

הוראות

1
בקערה רדודה מערבבים קמח עם מלח ופלפל שחור גרוס טרי. לחפור חתיכות עגל בתערובת קמח ולהניח בצד. במחבת מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים שמן זית על אש בינונית גבוהה עד שרק מעשנים. לנער עודף קמח מן העגל ומניחים חתיכות במחבת. מבשלים עד להזהבה מצד אחד, בערך 5 עד 6 דקות. הופכים וממשיכים לבשל עד להזהבה, בערך 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר חתיכות עגל ושופכים שמן.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים 1/2 כוס מים למחבת ומזלפים, מגרדים קלות בעזרת כף עץ כדי לשחרר חתיכות חומות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים רוטב עגבניות ומביאים לרתיחה. החלף עגל במחבת ומעיל ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים 2 חתיכות מוצרלה טרייה מעל כל חתיכת עגל ומכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל -350 מעלות למשך 6 עד 8 דקות, או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה טרייהמוצרלה טרייה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוציאים את התבנית מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מניחים עגל על מגש, מקיפים ברוטב, מפזרים אורגנו טרי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו טריאורגנו טרי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)