קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות24
מגזין

סקאלופיני עוף

סקאלופיני עוף
סקאלופיני עוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 43 גרם חלבון, 73 גרם שומן, ובסך הכל 1164 קלוריות. מתכון זה משמש 8. מתכון זה מאוכלרשת דורשת מלח ופלפל, עלי פטרוזיליה, קמח ופטריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 54%. נסו סקאלופיני עוף, סקאלופיני עוף דרום מערבי, ו סקאלופיני עוף עם ירקות אביב עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים כמות קטנה של שמן ו -2 כפות חמאה במחבת גדולה. מחפר עוף בקמח מתובל ומקפיץ במחבת, הופך פעם אחת, עד שהוא שחום ומבושל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשריםחבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוציאים עוף מהתבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים למחבת את שאר החומרים, עד הצלפים וכוללים אותם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מחממים עד שהפטריות מתרככות ומבושלות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5
מוסיפים את העוף חזרה למחבת כדי לחמם מחדש ולהכין רוטב חמאת לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מניחים פסטה מבושלת על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
2
מוסיפים חצי רוטב חמאה לתערובת העוף וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
3
מניחים תערובת עוף על פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4
מוסיפים עוד רוטב על כל חתיכה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5
מקשטים בפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
6
מחממים את מיץ הלימון והיין הלבן בסיר על אש בינונית. מביאים לרתיחה ולהפחית בשליש.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
מוסיפים שמנת ומבשלים עד שהתערובת מסמיכה, כ -3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
8
מוסיפים לאט חמאה, כ -2 כפות בכל פעם, עד להטמעה מלאה, תוך הקצפה מתמדת. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
מסירים מהאש ושומרים על חום.

מרכיבים