סקאלופיני עוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 43 גרם חלבון, 73 גרם שומן, ובסך הכל 1164 קלוריות. מתכון זה משמש 8. מתכון זה מאוכלרשת דורשת מלח ופלפל, עלי פטרוזיליה, קמח ופטריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 54%. נסו סקאלופיני עוף, סקאלופיני עוף דרום מערבי, ו סקאלופיני עוף עם ירקות אביב עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים כמות קטנה של שמן ו -2 כפות חמאה במחבת גדולה. מחפר עוף בקמח מתובל ומקפיץ במחבת, הופך פעם אחת, עד שהוא שחום ומבושל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוציאים עוף מהתבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים למחבת את שאר החומרים, עד הצלפים וכוללים אותם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מחממים עד שהפטריות מתרככות ומבושלות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5
מוסיפים את העוף חזרה למחבת כדי לחמם מחדש ולהכין רוטב חמאת לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
מניחים פסטה מבושלת על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלת
2
מוסיפים חצי רוטב חמאה לתערובת העוף וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודו
3
מניחים תערובת עוף על פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4
מוסיפים עוד רוטב על כל חתיכה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
5
מקשטים בפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
6
מחממים את מיץ הלימון והיין הלבן בסיר על אש בינונית. מביאים לרתיחה ולהפחית בשליש.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שדי פסיון אם )
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוסיפים שמנת ומבשלים עד שהתערובת מסמיכה, כ -3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של וניל
8
מוסיפים לאט חמאה, כ -2 כפות בכל פעם, עד להטמעה מלאה, תוך הקצפה מתמדת. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות