סקווש פטיפן ממולא
דלעת פטיפן ממולאת עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 251 קלוריות. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 500 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם בייקון, דלעת פטיפן, מלח ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 65%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: דלעת פטיפנית ממולאת עם קינואן ותירס טרי, סקווש פטיפן ממולא יתר על המידה, ו סקווש פטיפן עם ביצים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
הביאו סנטימטר אחד של מים לרתיחה בסיר על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים דלעת, מכסים ומבשלים 10 דקות, או עד שמזלג יכול לנקב את הגבעול בהתנגדות מועטה.
מסננים ופורסים את הגבעול העליון של הדלעת. השתמש בכף מלון כדי לגרוף בזהירות את מרכזי הדלעת. שמור את כל פיסות הדלעת.
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים על אש בינונית גבוהה עד להשחמה אחידה.
מוציאים בייקון למגבות נייר ומניחים בצד.
מטגנים בצל בטפטוף בייקון. קוצצים את נתחי הדלעת השמורים, ומקפיצים אותם עם הבצל למשך דקה.
מסירים את המחבת מהאש ומערבבים פנימה את פירורי הלחם. מפוררים את הבייקון ומערבבים למלית יחד עם גבינת הפרמזן. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. ממלאים כל סקווש כדי לעלות על גדותיו בתערובת, ומניחים אותם בתבנית אפייה. מכסים את המנה באופן רופף בנייר אלומיניום.
אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד סקווש מחוממים דרך.