קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סקווש פטיפן ממולא

סקווש פטיפן ממולא
דלעת פטיפן ממולאת עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 251 קלוריות. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 500 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם בייקון, דלעת פטיפן, מלח ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 65%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: דלעת פטיפנית ממולאת עם קינואן ותירס טרי, סקווש פטיפן ממולא יתר על המידה, ו סקווש פטיפן עם ביצים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
הביאו סנטימטר אחד של מים לרתיחה בסיר על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים דלעת, מכסים ומבשלים 10 דקות, או עד שמזלג יכול לנקב את הגבעול בהתנגדות מועטה.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
4
מסננים ופורסים את הגבעול העליון של הדלעת. השתמש בכף מלון כדי לגרוף בזהירות את מרכזי הדלעת. שמור את כל פיסות הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
מלוןמלון
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
5
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים על אש בינונית גבוהה עד להשחמה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוציאים בייקון למגבות נייר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
7
מטגנים בצל בטפטוף בייקון. קוצצים את נתחי הדלעת השמורים, ומקפיצים אותם עם הבצל למשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
סקוושסקווש
בצלבצל
8
מסירים את המחבת מהאש ומערבבים פנימה את פירורי הלחם. מפוררים את הבייקון ומערבבים למלית יחד עם גבינת הפרמזן. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. ממלאים כל סקווש כדי לעלות על גדותיו בתערובת, ומניחים אותם בתבנית אפייה. מכסים את המנה באופן רופף בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי לחםפירורי לחם
מילוימילוי
סקוושסקווש
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד סקווש מחוממים דרך.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור