סקופים: ג'ינג'ר מנטה וג' לאטו שעועית אספרסו מצופה שוקולד
והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1769 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 158 גרם של שומן למנה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. אם יש לך שמנת כבדה, סוכר, חצי אינץ ' של זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: חצץ מעיינות קפה & גלידת אספרסו מצופה שוקולד, Scooped: ג'לאטו פיסטוק עם רוטב תות, ו Scooped: גלידת מנטה שוקולד לבן עם מולסה רימון.
הוראות
מערבבים את החלב ואת השמנת בסיר כבד ולהגדיר על אש נמוכה.
מוסיפים מנטה וג ' ינג ' ר. מבשלים עד נענע וג ' ינג ' ר הם חדורים לחלב, על 40 דקות.
יוצקים את החלב דרך מסננת בסדר כדי להסיר את המנטה ואת זנגביל, לטאטא את הסוכר.
תן לתערובת להתקרר בין לילה (או לפחות 4 שעות) במקרר.
ספין את התערובת במכונת הגלידה שלך על פי הוראות היצרן. בזמן ספינינג, למקם קערה גדולה ערבוב במקפיא.
כאשר הגלידה מסתיימת ספינינג, להסיר אותו מהמכונה ישירות לתוך קערה קפואה ולקפל את פולי האספרסו כתוש. להחזיר קערה למקפיא עד גלידה מתמצקת, לפחות 1 שעה.
להעביר סביב כמה כפיות ולשתף אותו ישירות מתוך הקערה. הג ' לאטו לא ממש משתפר עם הגיל, אז נסה להכריח את עצמך לאכול אותו בתוך כמה ימים של ביצוע זה. אבל אנחנו לא באמת צופים שזו תהיה בעיה.