סקינס של קולקנון
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? Colcannon Skins יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 46 קלוריות. והוא יספק כ 40 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה אירית, שמנת, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Colcannon, Colcannon, ו Colcannon.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. צולים את תפוחי האדמה על מחבת גיליון עד מזלג מכרז, ולאחר מכן לתת מגניב. כאשר תפוחי האדמה הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, חצי לאורכו עם סכין משונן. בזהירות לגרוף את המעיים של תפוחי אדמה, באמצעות baller מלון, ולאחר מכן להפעיל את המעיים דרך ריסר לתוך קערת ערבוב זכוכית.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הלבנים בצל ירוק, מפזרים מלח וזיעה עד למכרז. מערבבים את הכרוב, מפזרים יותר מלח ומבשלים עד נבול.
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
מערבבים את הכרוב עם פירה, ומערבבים את השמנת החמוצה עד בשילוב. ממלאים את קליפות תפוחי האדמה עם פירה וכרוב.
מניחים את תפוחי האדמה על מחבת מתחת לגריל רק עד שהחולצה פריכה.