Scaloppini עגל עם יין, פטריות זית ירוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 803 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו את רומנו, שום, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו עגל עם רוטב פטריות-יין, Scaloppini עגל עם רוטב שמנת זעפרן, ו שוק עגל צלוי ביין (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מי פסטה לרתיחה ומבשלים לינגוויני 8 דקות, אל דנטה במים מלוחים.
מרכיבים שתצטרך
מים
לינגוויני
2
ניקוז ושמורה. תתחמם.
3
מחממים מחבת גדולה וכבדה מעל בינוני לחום גבוה בינוני עד בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הוסף 1 סיבוב של המחבת או 1 כף שמן זית כתית נוספת ואת pancetta או בייקון. מבשלים pancetta או בייקון 1 עד 2 דקות לבד, ולאחר מכן מוסיפים בצל ומבשלים עוד 2 או 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
פנצ ' טה
בצל
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים פטריות למחבת ומבשלים יחד עם הבצל 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
רצועות עגל העונה עם מלח ופלפל. במחבת שנייה שחומם מראש על חום גבוה בינוני, להוסיף 1 1/2 סיבובים של שמן זית כתית מעולה 1 שן שום ניפץ. חצי מהעגל הצורב במהירות בכל צד של הרצועות 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל
שום
ציפורן
עגל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מעבירים רצועות עגל מבושלות ושום לצלחת וחוזרים.
מרכיבים שתצטרך
שום
עגל
8
מוסיפים את כל הרצועות המבושלות והשום לבצל ולפטריות ומוסיפים יין למחבת ומרימים את כל הטפטוף. מבשלים יין למטה כדי להתאדות את האלכוהול על 2 עד 3 דקות. מערבבים זיתים ופטרוזיליה לתוך עגל ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
אלכוהול
פטרוזיליה
שום
זיתים
בצל
עגל
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מגישים מנות של עגל, פטריות וזיתים ירוקים על מצע של לינגוויני חם השליך עם טפטוף של שמן זית כתית, חמאה וגבינה מגוררת.