סקלופיני עגל עם רוטב שמנת לימון
סקלופיני עגל עם רוטב שמנת לימון דורש בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל תוספת שמגישה 4. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 11 גרם חלבון, 40 גרם שומן, ובסך הכל של 550 קלוריות. אם יש לכם שמנת כבדה, מרק עוף, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. הציון הזה מוצק. נסו סקלופיני עגל עם רוטב שמנת זעפרן, סקלופיני עגל עם יין, פטריות וזית ירוק, ו קציצות עגל עם רוטב צלפים לימון (מתכונים דומים).
הוראות
טובלים עגל בביצה הטרופה ואז לוחצים לפירורי הלחם. בעדינות לנער את עודף, ולהניח בצד.
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים סקאלופיני לחם, ומבשלים עד להזהבה משני הצדדים, וכבר לא ורוד מבפנים, כ -4 דקות לכל צד.
מוציאים לצלחת מרופדת במגבת נייר ושומרים על חום.
יוצקים מיץ לימון ויין לבן. להגביר את החום גבוה, ולהביא לרתיחה. מרתיחים במשך 1 דקה. ממיסים את עמילן התירס בכ -2 כפות מרק עוף, ומניחים בצד.
יוצקים את מרק העוף הנותר למחבת, מתבלים בפלפל שום ופלפל לימון ומביאים לרתיחה. לאחר הרוטב רותח, מערבבים את הקורנפלור מומס, ומבשלים עד מעובה וברור, על 1 דקה.
מסירים את הרוטב מהאש ואז מקציפים שמנת כבדה.
מניחים את העגל על מגש הגשה, ויוצקים רוטב מעל להגשה.