קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סקלופיני עגל עם רוטב שמנת לימון

סקלופיני עגל עם רוטב שמנת לימון
סקלופיני עגל עם רוטב שמנת לימון דורש בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל תוספת שמגישה 4. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 11 גרם חלבון, 40 גרם שומן, ובסך הכל של 550 קלוריות. אם יש לכם שמנת כבדה, מרק עוף, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. הציון הזה מוצק. נסו סקלופיני עגל עם רוטב שמנת זעפרן, סקלופיני עגל עם יין, פטריות וזית ירוק, ו קציצות עגל עם רוטב צלפים לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
טובלים עגל בביצה הטרופה ואז לוחצים לפירורי הלחם. בעדינות לנער את עודף, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
2
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים סקאלופיני לחם, ומבשלים עד להזהבה משני הצדדים, וכבר לא ורוד מבפנים, כ -4 דקות לכל צד.
4
מוציאים לצלחת מרופדת במגבת נייר ושומרים על חום.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
יוצקים מיץ לימון ויין לבן. להגביר את החום גבוה, ולהביא לרתיחה. מרתיחים במשך 1 דקה. ממיסים את עמילן התירס בכ -2 כפות מרק עוף, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
6
יוצקים את מרק העוף הנותר למחבת, מתבלים בפלפל שום ופלפל לימון ומביאים לרתיחה. לאחר הרוטב רותח, מערבבים את הקורנפלור מומס, ומבשלים עד מעובה וברור, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
פלפל לימוןפלפל לימון
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מסירים את הרוטב מהאש ואז מקציפים שמנת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
מניחים את העגל על מגש הגשה, ויוצקים רוטב מעל להגשה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)