קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

סתיו פסטה פרימוורה

סתיו פסטה פרימוורה
Fall פסטה Primavera עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 535 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך מרק ירקות, ירקות נופלים כגון גזר, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו פסטה פרימוורה, פסטה פרימוורה, ו פסטה פרימוורה של אמא (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן זית חם במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים ירקות קצוצים; מטוגנים במשך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
להוסיף שום; לטגן 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
4
יוצקים מרק ירקות. מכסים, להפחית את החום נמוך ומבשלים עד ירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
5
מעבירים לקערה. מרתיחים פסטה בסיר של מים מלוחים עד אל דנטה. שמור 1 כוס בישול נוזלי; לנקז פסטה, ולאחר מכן להוסיף ירקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מפזרים פטרוזיליה קצוצה וגרידת לימון, וזורקים למעיל(מוסיפים נוזל בישול 1 כף. בכל פעם אם הפסטה יבשה). למעלה עם פרמזן מגורר.
מרכיבים שתצטרך