קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

עגבניות ירוקות מטוגנות עם רוטב רמולד

עגבניות ירוקות מטוגנות עם רוטב רמולד
ראש לחנות ולקחת חלמונים, כמה מקפים רוטב חם, שמן קנולן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החלמונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. מתכונים דומים: כריכי עגבניות ירוקות מטוגנות עם רוטב ר ' מולדה, עגבניות ירוקות מטוגנות עם רמולד, ו עגבניות ירוקות מטוגנות עם רמולד שרימפס.

הוראות

1
מקציפים יחד את הקמח והמים בקערה רדודה עד לקבלת תערובת חלקה. מתבלים ברוטב חם, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מורחים את קמח התירס על צלחת ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
טפחו על העגבניות יבשות עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מחממים 1 אינץ ' שמן במחבת ברזל יצוק על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מתחיל להבהב. מתבלים את העגבניות משני הצדדים במלח ופלפל. טובלים כל עגבנייה בבלילה ונותנים לעודף לטפטף. לחפור בקמח התירס וללטף את העודפים. מטגנים את העגבניות, בקבוצות, עד להזהבה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מורחים את שני צידי הלחם עם מעט מרוטב הרמולדה. למעלה 1 בצד עם כמה פרוסות עגבניות, כמה רצועות של בייקון, וכמה גרגר הנחלים. למעלה עם פרוסת לחם אחרת, רוטב-בצד למטה. חזור על הפעולה להכנת 4 כריכים.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
6
מקציפים יחד את החלמונים, מיץ הלימון, החומץ עד שהם חיוורים. מטפטפים לאט את שמן הקנולה עד לתחליב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מקציפים פנימה את החרדל, הקורניצ ' ונים, הטימין ומתבלים במלח ופלפל. מקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה כדי לאפשר את הטעמים להתיך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
GherkinsGherkins
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
* אזהרת ביצה גולמית
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מטבחי רשת מזון ממליצים על זהירות בצריכת ביצים גולמיות ומבושלות קלות בגלל הסיכון לסלמונלה או מחלה אחרת הנישאת במזון. כדי להפחית סיכון זה, אנו ממליצים להשתמש רק בביצים טריות, בקירור נכון, נקיות, כיתה א 'או א' עם קליפות שלמות, ולהימנע ממגע בין החלמונים או הלבנים לקליפה. למתכונים הקוראים לביצים גולמיות או לא מבושלות בעת הגשת המנה השתמשו בביצי קליפה שטופלו להשמדת סלמונלה, בפסטור או בשיטה מאושרת אחרת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום בתפריט? נסה להתאים עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו.
ניחוחות סמוקי להוביל לתוך חיך זה משיי להפליא, מלוח ורהוט; פריחת הדובדבן ואת חרטום אולטרה היי; ניפ עדין של חוט צ ' ילה על הסיום אינו בולט על המורכבות קליל מגניב. אני לא זוכר בציר טוב יותר של היין הזה.
ניחוחות סמוקי להוביל לתוך חיך זה משיי להפליא, מלוח ורהוט; פריחת הדובדבן ואת חרטום אולטרה היי; ניפ עדין של חוט צ ' ילה על הסיום אינו בולט על המורכבות קליל מגניב. אני לא זוכר בציר טוב יותר של היין הזה.
Smoky aromas lead into a palate that’s incredibly silky, salty and articulate; cherry blossom and scree in ultra hi-def; a delicate nip of chile-thread on the finish doesn’t obtrude on the cool breezy complexity. I don’t remember a better vintage of this wine.