עגבניות ירוקות מטוגנות עם תבלין בצל Vidalian דורש על 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 414 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עירית, סוכר חום, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון דרומי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. נסו סלמון מבושל בתנור א לה פייג'עם שמיר, בצל וידאלי מלפפון להתענג, עגבניות ירוקות ובצל וידאלי מוקרם, ו רצועות בצל Vidalian מתוק מטוגן עמוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את העגבניות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2
הניחו אותם בתבנית אפייה רדודה ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים את פרוסות העגבניות במסננת ומאפשרים למלח למשוך את המים מתוך העגבניות, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
במחבת, מחממים את השמן לטיגון עמוק על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
5
לטבול את העגבניות לתוך חלב חמאה, ואז לדלות אותם לתוך קמח עם קורטוב של פלפל. טיגון עמוק עד חום זהוב. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה. מכסים בניילון נצמד ונותנים למרינדה לכמה שעות.
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Brundlmayer Steinmassl ריזלינג עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.