עגבניות מצופות תרד של גברת ב'
העגבניות עם ציפוי התרד של גברת בי יכולות להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו חמאה, בצל, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עגבניות מצופות תרד, עוגת פולנטה עם עגבניות מוקפצות, תרד וביצה עלומה, ו עגבניות בגריל בציפוי גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את הצדדים החתוכים של חצאי העגבניות במלח, ומניחים את הצדדים החתוכים על מגבות נייר במשך 15 דקות כדי לנקז.
מניחים גרגרי תרד קפואים, מים ועוף בוליון בסיר על חום בינוני; מביאים לרתיחה, לכסות, להפחית את החום, ומבשלים עד התרד הוא מכרז, 8 עד 12 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים עגבניות, לחתוך צדדים למעלה, לתבנית אפייה 9x12 אינץ'.
מערבבים יחד את התרד, 1/3 כוס גבינת פרמזן, תערובת מלית לחם תירס, חמאה מומסת, ביצה, בצל, שום ופלפל שחור בקערה עד לשלב ביסודיות. תלולית את התערובת על חצאי עגבניות לחתוך.
אופים בתנור שחומם מראש עד מבושל דרך וחם, כ 15 דקות.
מפזרים כל עגבניה עם כ 1 כפית גבינת פרמזן, לחזור לתנור, ואופים עד הציפוי יש השחמה, על 5 דקות יותר.