עגבניות קלויות ופוטנסקה שום קלוי
עגבניות קלויות ו Puttanescan שום קלוי הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 624 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם שום, צלפים קפוטה, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. מתכונים דומים: עגבניות קלויות ופוטנסקה שום קלוי, פוטנסקה עגבניות שרי קלוי, ו לינגוויני עם פוטנסקה עגבניות צלויות בתנור.
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מסדרים מדף קירור מעל קלף או גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף לניקוי קל.
חותכים את הקצוות את כל הראש שום לחשוף את כל שיני. מתבלים את השום בקצת מלח, קצת פלפל שחור, וטפטוף של שמן זית כתית מעולה, ואז עוטפים בנייר כסף.
חותכים את העגבניות ב 1/2 ומניחים בקערה. קל להתלבש עגבניות על ידי טפטוף עם שמן זית כתית. מתבלים את העגבניות במלח, פלפל ומרג ' ורם, ומסדרים את תבנית האפייה חתוכה כלפי מטה.
אופים את העגבניות 20 עד 25 דקות, ולאחר מכן להפוך את העגבניות, וצולים 20 דקות יותר. צולים את השום 45 עד 50 דקות לצד העגבניות.
מניחים על 2/3 של העגבניות במעבד מזון. קוצצים בגסות את שארית העגבניות, ושומרים. לסחוט את השום מתוך עורו, ולהוסיף למעבד מזון פועם עד חלקה.
מוסיפים את התערובת לתנור הולנדי ומוסיפים את הזיתים, אנשובי, צלפים וצ ' ילה. מבשלים במשך 5 דקות כדי לאפשר את הטעמים להתמזג.
מעבירים למיכל קטן לארוחה להכנת מראש ומקררים, או מעבירים לקערת הגשה. אחסן את העגבניות הקצוצות בנפרד, או להוסיף לקערה הגשה.
כדי לשרת, להביא מים לרתיחה, מלח את המים ומבשלים את הפסטה אל דנטה. לחמם את הרוטב. לזרוק את הפסטה עם הרוטב במשך 1 דקה, מעיל.
מגישים בקערות רדודות עם הרבה פטרוזיליה, טפטוף עם שמן זית כתית נוספת.