, שהוא מוצק. מתכונים דומים: סטייק אוסקר (עבור 2), אוסקר סטייק, ו אוסקר עוף.
הוראות
1
טיפים אספרגוס בלאנש במים רותחים, לנקז ולהניח בצד. לחלוט רגלי סרטן במים, יין לבן ופרוסות לימון במשך 5 דקות, ואז להפגיז עם קרקר סרטן ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
יין לבן
סרטן
קרקרים
לימון
מים
2
בצלחת רדודה לשלב קמח, מלח ופלפל; חתיכות מעיל של עגל. במחבת מטוגנים מעל חום בינוני, להמיס 1 כף חמאה ומטגנים קציצות 3 דקות כל צד עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חמאה
קמח לכל מטרה
עגל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
הסר את העגל למגש חם. באמצעות אותו מחבת, להמיס את שאר החמאה. מערבבים בצלצלים וטרגון.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
טרגון
חמאה
עגל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים שמן זית, אספרגוס וסרטן.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
שמן זית
סרטן
5
לטגן 2 דקות כדי להתחמם.
6
כדי לשרת: מקום אספרגוס וסרטן על גבי כל קציצה.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
סרטן
7
טפטוף לכל אחד עם רוטב ברניז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברניז
8
מגישים חם.
9
בסיר קטן, לשלב את טרגון, שאלוט, חומץ ויין על חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
טרגון
חומץ
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
10
הסר מהחום והנח בצד.
11
מניחים קערת נירוסטה בסיר המכיל מים רותחים, או להשתמש בדוד כפול.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפול
מחבת רוטב
קערה
12
לטאטא את החלמונים עד הוכפל נפח. מוסיפים לאט את החמאה המומסת, ממשיכים להכות עד שהרוטב מתעבה. מערבבים בצמצום שאלוט שמורות. מתבלים במלח ופלפל, מניחים בצד עטופים במקום חם.