צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית צמחונית? עדשים עם יין אדום ועשבי תיבול יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 380 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך שמן זית, מלח, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. נסו כבש חריף ועדשים עם עשבי תיבול, עדשים שחורות עם עשבי תיבול טריים, ו עדשים זנגביל עם גזר ועשבי תיבול טריים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, לכסות את העדשים עם 2 סנטימטרים של מים ולהביא לרתיחה. מתבלים במלח ומבשלים מעל חום מתון עד למכרז, 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מסננים את העדשים.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ועמוקה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הבצל האדום ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את העדשים והיין ומבשלים עד שהיין נספג, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את התרד ואת המניה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התרד הוא נבול, על 5 דקות. מערבבים את frache crme.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את mche, פטרוזיליה וכוסברה ומבשלים עד בקושי נבול, על 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומגישים חם.