קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

עדשים עם יין אדום ועשבי תיבול

עדשים עם יין אדום ועשבי תיבול
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית צמחונית? עדשים עם יין אדום ועשבי תיבול יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 380 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך שמן זית, מלח, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. נסו כבש חריף ועדשים עם עשבי תיבול, עדשים שחורות עם עשבי תיבול טריים, ו עדשים זנגביל עם גזר ועשבי תיבול טריים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, לכסות את העדשים עם 2 סנטימטרים של מים ולהביא לרתיחה. מתבלים במלח ומבשלים מעל חום מתון עד למכרז, 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מסננים את העדשים.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ועמוקה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הבצל האדום ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את העדשים והיין ומבשלים עד שהיין נספג, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את התרד ואת המניה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התרד הוא נבול, על 5 דקות. מערבבים את frache crme.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את mche, פטרוזיליה וכוסברה ומבשלים עד בקושי נבול, על 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך