עובש ג'לי מבעבע
עובש ג'לי מבעבע נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 75 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 81 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שמפניה, סוכר מגורען, אבקת ג'לטיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות מתכונים דומים: עובש ג'לי, עובש ג'לי ומיץ, ו עובש הג'לי של הדוד סם.
הוראות
מפזרים ג 'לטין על מיץ קר בקערה גדולה ולתת לעמוד עד ג' לטין הוא hydrated, על 1 דקה.
מוסיפים מים רותחים ומערבבים עד הג ' לטין מתמוסס לחלוטין. מערבבים בסוכר, ולאחר מכן מערבבים לאט שמפניה או פרוסקו. בזהירות לרפרף כל קצף מלמעלה עם כפית גדולה להשליך.
העבר למקרר. צ 'יל עד מעובה אבל לא להגדיר (הג' לטין עדיין צריך להיות jiggly, לא לגמרי מוצק), 1 עד 2 שעות.
כפית מספיק של תערובת ג ' לטין רק כדי לכסות את החלק התחתון של עובש 7 כוס. מקפלים פטל לתוך תערובת הג ' לטין הנותרים ואז כף לתוך התבנית. צמרמורת עד המשרד לחלוטין, לפחות שעתיים נוספות או עד הלילה.
לפני ההגשה לטבול את התבנית לתוך מים חמים במשך לא יותר מ 10 שניות כדי לעזור לשחרר.
מניחים מגש גדול הפוכים מעל התבנית. מחזיק הן את התבנית ואת המגש בחוזקה, להתהפך. בעדינות לנער עובש לשחרר ג ' לי.