עוגה בסקית עם שימורי דובדבנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגה בסקית עם שרי משמרת. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 463 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך תמצית שקדים, שקדים, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת דובדבנים בסקית (בסקית דובדבן), גלוטן וחלב ללא דובדבן חמוץ וקרם מאפה Gâteau בסקית, ו שרי שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מדף תנור באמצע התנור. מחממים את התנור ל 325 מעלות F. חמאה מחבת עוגה 10 אינץ ' או מחבת בצורת האביב. במיקסר עם מצורף שוט, להכות את החמאה עד שמנת. בהדרגה לנצח את הסוכר עד אור ורך.
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. לנצח בתמצית הוניל.
מנפים את קמח העוגה, מלח ואבקת אפייה יחד ומרית גומי כדי לקפל את המרכיבים היבשים לתערובת חמאה זו עד לבצק רך ולא נשארים פסים לבנים של קמח.
מורחים חצי הבלילה באופן שווה בתחתית המחבת מוכן. מערבבים את תמצית השקדים לתוך שימורי הדובדבן. כפית הדובדבן משמר מעל הבלילה, להפיץ אותו בתוך 2 סנטימטרים של הגבול.
זרוק את הבלילה הנותרת על ידי כפות גדולות או צינור זה עם קצה רגיל על משמר.
מורחים את הבלילה בזהירות על הריבה לקצה המחבת.
מפזרים שקדים פרוסים, אם משתמשים.
אופים במשך 40 עד 50 דקות, או עד שיפוד במבוק מוכנס לתוך העוגה יוצא עם כמה פירורים לחים נצמדים אליו.
בואו להתקרר במחבת על מתלה תיל. Unmold את העוגה ואבק עם הסוכר ' ממתקים.