קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגה בסקית עם שימורי דובדבנים

עוגה בסקית עם שימורי דובדבנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגה בסקית עם שרי משמרת. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 463 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך תמצית שקדים, שקדים, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת דובדבנים בסקית (בסקית דובדבן), גלוטן וחלב ללא דובדבן חמוץ וקרם מאפה Gâteau בסקית, ו שרי שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מדף תנור באמצע התנור. מחממים את התנור ל 325 מעלות F. חמאה מחבת עוגה 10 אינץ ' או מחבת בצורת האביב. במיקסר עם מצורף שוט, להכות את החמאה עד שמנת. בהדרגה לנצח את הסוכר עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. לנצח בתמצית הוניל.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
(קיבלר)(קיבלר)
3
מנפים את קמח העוגה, מלח ואבקת אפייה יחד ומרית גומי כדי לקפל את המרכיבים היבשים לתערובת חמאה זו עד לבצק רך ולא נשארים פסים לבנים של קמח.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4
מורחים חצי הבלילה באופן שווה בתחתית המחבת מוכן. מערבבים את תמצית השקדים לתוך שימורי הדובדבן. כפית הדובדבן משמר מעל הבלילה, להפיץ אותו בתוך 2 סנטימטרים של הגבול.
מרכיבים שתצטרך
ריבת דובדבניםריבת דובדבנים
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
זרוק את הבלילה הנותרת על ידי כפות גדולות או צינור זה עם קצה רגיל על משמר.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
6
מורחים את הבלילה בזהירות על הריבה לקצה המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מפזרים שקדים פרוסים, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
8
אופים במשך 40 עד 50 דקות, או עד שיפוד במבוק מוכנס לתוך העוגה יוצא עם כמה פירורים לחים נצמדים אליו.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
9
בואו להתקרר במחבת על מתלה תיל. Unmold את העוגה ואבק עם הסוכר ' ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות