קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגה לבנה ללא גלוטן

עוגה לבנה ללא גלוטן
עוגה לבנה ללא גלוטן עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 10 מנות עם 702 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם חלב, עמילן תפוחי אדמה, חלבונים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 38%. ציון זה הוא רע למדי. נסו עוגה לבנה ללא גלוטן עם קרם חמאת מרנג איטלקי, עוגת ספל קוקוס, שוקולד לבן ופקאן-דל פחמימות / ללא גלוטן, ו עוגת קלמנטין חמוציות ללא גלוטן עם גנאש שוקולד לבן עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הנח נייר קלף משומן לשתי תבניות עוגה בגודל 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
1
מקציפים יחד את תערובת הקמח, הפסיליום, אבקת האפייה והמלח. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
תערובת קמחתערובת קמח
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
ערבוב החומרים הרטובים: מערבבים יחד את החלב והווניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1
שים את החמאה לתוך קערה של מערבל לעמוד. מערבבים את החמאה עד שהיא מתפשטת בקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
3
מערבבים את החמאה והסוכר יחד עד שהסוכר נעלם לחלוטין בחמאה והגיע שמנת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
גימור הבלילה: כשמיקסר המעמד פועל על נמוך, מוסיפים 1/3 מהחומרים היבשים. כשאין קמח גלוי, מוסיפים 1/2 מהחלב. חזור, מסתיים עם האחרון של החומרים היבשים. בזהירות, לגרד את הבלילה עוגה לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מקציפים את החלבונים: מנקים את קערת מערבל המעמד ומייבשים אותה היטב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים את החלבונים. הפעל את מערבל המעמד, כשהמצורף פועל.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מוסיפים את קרם האבנית לחלבונים.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
8
תנו למיקסר המעמד לרוץ עד שחלבוני הביצה הופכים לבנים ומתחילים להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
9
יוצקים פנימה את הסוכר וממשיכים להקציף את החלבונים עד שהגיעו לשיאים רכים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
יוצקים 1/3 מחלבוני הביצה לבלילת העוגה. לאט לאט, במשיכות בטוחות, השתמשו במרית גומי כדי לקפל את החלבונים לבלילת העוגה. כאשר אין סימן גלוי של חלבונים ביצה שמאל, יוצקים עוד 1/3 של חלבונים ביצה. המשך לעשות זאת עד שבלילת העוגה תפוחה ומוגברת בנפח. מערבבים את האחרון ומפסיקים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1
יוצקים את בלילת העוגה באופן שווה ל -2 תבניות העוגה. החלק אותם לתנור ואפה עד שלחלק העליון של העוגות יש מעט נענוע אתלטי, וקיסם המוחדר לאמצע יוצא נקי, 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
אפשר לעוגות להתקרר במחבת. העבירו סכין חמאה סביב שולי תבניות העוגה כדי לשחרר את העוגה. בזהירות, להפוך את העוגות על המדפים קירור.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
סכין חמאהסכין חמאה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
יוצקים את כל הקמחים לכלי גדול. (חנויות לאספקת מסעדות מוכרות מיכלי פלסטיק גדולים שמתאימים למטרה זו היטב. אתה יכול גם להשתמש בצנצנת זכוכית גדולה.) לנער ולנער ולנער חזק עד שכל הקמחים הפכו לצבע אחד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות