עוגה מיושנת ממיט
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו קרם מאפה וטארט פירות טריים מ Miette, עוגת אוכל של השטן מיושנת (רופא תערובת עוגה), ו עוגת ריבה מיושנת (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את עוגת השוקולד הכפולה: חמאה בנדיבות שני 6 על 3 אינץ ' רגיל או מחבתות עוגה מתאר ואבק עם אבקת קקאו מנופה. תוציא את השוקו העודף. מחממים התנור ל 177°.
מנפים יחד את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח לקערה ומניחים בצד.
שים את השוקולד בקערה חסינת חום ושופכים עליה את המים הרותחים.
תן לתערובת להתקרר במשך 15 דקות.
בקערה נפרדת, להקציף יחד את חלב החמאה ווניל. תניח בצד.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, לטאטא את הביצים במהירות גבוהה עד קצף, על 2 דקות. להפחית את המהירות נמוך לאט לשפוך את השמן, לטאטא עד בשילוב, על 30 שניות. להעלות את המהירות לבינונית ולהקציף עד incorporated באופן מלא, כ -30 שניות יותר.
להפחית את המהירות נמוך לאט לשפוך את תערובת שוקולד מקורר לתוך תערובת הביצה. לאט לאט לשפוך את תערובת חלב החמאה ווניל.
מוסיפים את הסוכר ומקציפים עד שהבלילה חלקה ונוזלית, כ -2 דקות.
הסר את הקערה ולהוסיף את החומרים יבשים מנופה ומערבבים עד רק משולב, רצוי ביד, הרמת וקיפול מהמרכז התחתון. באמצעות מרית גומי, לגרד את הצדדים של הקערה ומערבבים שוב רק בקצרה ביד. הבלילה אולי עדיין נראית קצת גבשושית, אבל תפסיק לערבב.
יוצקים את הבלילה דרך מסננת רשת בינונית לתוך כוס מדידה גדולה או קערה כדי להסיר כל גושים. לחץ על המוצקים במסננת עם מרית גומי כדי לדחוף דרך הבלילה הרבה ככל האפשר, ואז להשליך את הגושים. מחלקים את הבלילה בין המחבתות מוכנות.
אופים עד צמרות האביב בחזרה כאשר לחוץ קלות ובוחן מוכנס במרכזים יוצא נקי, כ 45 דקות.
להעביר מתלים תיל ולתת מגניב המחבתות במשך כ 20 דקות. כאשר העוגות מקורר מספיק כדי להתמודד עם המחבתות אבל עדיין טיפה חם למגע, בזהירות להפעיל מרית אופסט סביב הקצוות של המחבתות כדי לשחרר אותם, ואז להפוך את העוגות על המדפים ולהסיר את המחבתות. (הערה: אם אתה עושה את העוגה המיושנת ולכן באמצעות מחבת מתאר, פשוט להפוך את המחבתות ושחרר אותם בחדות על המדפים; הם צריכים ליפול בצורה נקייה. באמצעות מרית אופסט במחבת מתאר יהיה להשחית את הקצוות של העוגה.)
בואו מגניב במשך כ 20 דקות יותר. לעטוף את העוגות בחוזקה לעטוף פלסטיק לקרר כדי להבטיח כי הפנים הם מקורר לחלוטין לפני לקשט, לפחות 1 שעה או עד 3 ימים. כדי להקפיא, לעטוף בחוזקה בשכבה שנייה של פלסטיק ולאחסן במקפיא עד 2 חודשים.
שלב את הסוכר, קרם טרטר, ומים בסיר קטן מצויד מדחום ממתקים. מערבבים את הסוכר כדי להמיס ולהתחיל לחמם אותו מעל בינוני נמוך. יש כוס מדידה חסינת חום יושב בקרבת מקום.
שים את החלבונים ווניל במערבל דוכן מצויד מצורף whisk. כאשר הסוכר מגיע 116°, מיד לשפוך אותו לתוך כוס המדידה כדי למנוע ממנו מקבל חם יותר. עם המיקסר במהירות בינונית, לאט לשפוך את סירופ הסוכר לתוך חלבוני הביצה, מכוון לצד של הקערה ולא להקציף. כאשר כל הסירופ מתווסף, להפוך את המיקסר בינוני גבוה לטאטא עד הדובדבן הופך סמיך ומחזיק שיא מוצק. המשך לטאטא עד הדובדבן הוא רק מעט חם ועבה מאוד, על 10 דקות בסך הכל. אל תמשיכו להכות, או הדובדבן יהפוך עבה מדי להפיץ צינור. השתמש מיד על עוגה מיושנת או על כל עוגה אחרת. ציפוי מבושל חייב לשמש טרי ולא ניתן לאחסן.
כדי להרכיב את העוגה המיושנת: להפוך את עוגת השוקולד הכפולה לפי הוראות, באמצעות מחבת מתאר, ולוודא שזה מגניב מבפנים ומבחוץ. (אם קפוא, לתת להפשיר במקרר, 3 עד 4 שעות. אם דרישות זמן, אתה יכול להפשיר על השיש, 1 עד 2 שעות, אבל להיזהר לא לתת לו לשבת יותר מדי זמן לפני שתתחיל לעבוד עם זה, כמו המרקם יאבד איכות.)
מרכז את העוגה על צלחת מצגת או מגש, כיפה בצד למעלה. נקה מקום במקרר שלך גדול מספיק עבור העוגה על מגש שלה.
להתאים שקית מאפה עם בינוני (1/2-או 5/8 אינץ') קצה עגול ולמלא באמצע הדרך עם הדובדבן מבושל. משוך את השרוול ולסובב אותו לאטום להדק את הזיגוג לתוך קונוס. לטהר את השקית של בועות אוויר על ידי לסחוט את השקית עד שיש פרץ של אוויר וזיגוג פולטת מתוך השקית. שמור את התיק מסובב בחוזקה כך הציפוי לא חוזר על הידיים. מחזיק את קצה צנרת בזווית 90 מעלות על 1 אינץ ' מעל מרכז העוגה, לסחוט בחוזקה כדי לשחרר תלולית גדולה של זיגוג. שמור את הקצה מעט שקוע בציפוי ולהמשיך. להתחיל לאט לסחוט את התיק שוב, יותר בעדינות הפעם, כך הדובדבן ממשיך לזרום החוצה (כמו לבה) ולהזיז את התיק מעט קטן, חלק, עיגולים אחידים כדי להגדיל את הזרימה עד שאתה עושה תל כי צמרות העוגה, על 2 עד 3 סנטימטרים. עצור על 1/4 אינץ מהקצה כדי להראות את קווי המתאר של העוגה. כאשר תהליך הדובדבן הושלם, למשוך את הקצה ישר כדי להפוך נקודה באמצע לפריחה הסופית.
בעדינות לסחוט את הדובדבן כדי לנקז אותו מכל סירופ עודף, ולעטוף אותו במגבת נייר במשך כ 10 דקות. זה ימנע ממנו לדמם על הציפוי.
מניחים את הדובדבן maraschino במרכז העוגה עם גזע הרים אטרקטיבי בזווית של 45 מעלות. מקררים את העוגה לפחות 30 דקות ועד 8 שעות.
הסר מהמקרר 30 דקות לפני ההגשה. עדיף לאכול את העוגה באותו היום שאתה עושה את זה.