קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגה מיושנת ממיט

עוגה מיושנת ממיט
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו קרם מאפה וטארט פירות טריים מ Miette, עוגת אוכל של השטן מיושנת (רופא תערובת עוגה), ו עוגת ריבה מיושנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את עוגת השוקולד הכפולה: חמאה בנדיבות שני 6 על 3 אינץ ' רגיל או מחבתות עוגה מתאר ואבק עם אבקת קקאו מנופה. תוציא את השוקו העודף. מחממים התנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מנפים יחד את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח לקערה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
שים את השוקולד בקערה חסינת חום ושופכים עליה את המים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
להקציף עד השוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
תן לתערובת להתקרר במשך 15 דקות.
6
בקערה נפרדת, להקציף יחד את חלב החמאה ווניל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, לטאטא את הביצים במהירות גבוהה עד קצף, על 2 דקות. להפחית את המהירות נמוך לאט לשפוך את השמן, לטאטא עד בשילוב, על 30 שניות. להעלות את המהירות לבינונית ולהקציף עד incorporated באופן מלא, כ -30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
להפחית את המהירות נמוך לאט לשפוך את תערובת שוקולד מקורר לתוך תערובת הביצה. לאט לאט לשפוך את תערובת חלב החמאה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
מוסיפים את הסוכר ומקציפים עד שהבלילה חלקה ונוזלית, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
עצור את המיקסר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
הסר את הקערה ולהוסיף את החומרים יבשים מנופה ומערבבים עד רק משולב, רצוי ביד, הרמת וקיפול מהמרכז התחתון. באמצעות מרית גומי, לגרד את הצדדים של הקערה ומערבבים שוב רק בקצרה ביד. הבלילה אולי עדיין נראית קצת גבשושית, אבל תפסיק לערבב.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
יוצקים את הבלילה דרך מסננת רשת בינונית לתוך כוס מדידה גדולה או קערה כדי להסיר כל גושים. לחץ על המוצקים במסננת עם מרית גומי כדי לדחוף דרך הבלילה הרבה ככל האפשר, ואז להשליך את הגושים. מחלקים את הבלילה בין המחבתות מוכנות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
אופים עד צמרות האביב בחזרה כאשר לחוץ קלות ובוחן מוכנס במרכזים יוצא נקי, כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
להעביר מתלים תיל ולתת מגניב המחבתות במשך כ 20 דקות. כאשר העוגות מקורר מספיק כדי להתמודד עם המחבתות אבל עדיין טיפה חם למגע, בזהירות להפעיל מרית אופסט סביב הקצוות של המחבתות כדי לשחרר אותם, ואז להפוך את העוגות על המדפים ולהסיר את המחבתות. (הערה: אם אתה עושה את העוגה המיושנת ולכן באמצעות מחבת מתאר, פשוט להפוך את המחבתות ושחרר אותם בחדות על המדפים; הם צריכים ליפול בצורה נקייה. באמצעות מרית אופסט במחבת מתאר יהיה להשחית את הקצוות של העוגה.)
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
15
בואו מגניב במשך כ 20 דקות יותר. לעטוף את העוגות בחוזקה לעטוף פלסטיק לקרר כדי להבטיח כי הפנים הם מקורר לחלוטין לפני לקשט, לפחות 1 שעה או עד 3 ימים. כדי להקפיא, לעטוף בחוזקה בשכבה שנייה של פלסטיק ולאחסן במקפיא עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
שלב את הסוכר, קרם טרטר, ומים בסיר קטן מצויד מדחום ממתקים. מערבבים את הסוכר כדי להמיס ולהתחיל לחמם אותו מעל בינוני נמוך. יש כוס מדידה חסינת חום יושב בקרבת מקום.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
שים את החלבונים ווניל במערבל דוכן מצויד מצורף whisk. כאשר הסוכר מגיע 116°, מיד לשפוך אותו לתוך כוס המדידה כדי למנוע ממנו מקבל חם יותר. עם המיקסר במהירות בינונית, לאט לשפוך את סירופ הסוכר לתוך חלבוני הביצה, מכוון לצד של הקערה ולא להקציף. כאשר כל הסירופ מתווסף, להפוך את המיקסר בינוני גבוה לטאטא עד הדובדבן הופך סמיך ומחזיק שיא מוצק. המשך לטאטא עד הדובדבן הוא רק מעט חם ועבה מאוד, על 10 דקות בסך הכל. אל תמשיכו להכות, או הדובדבן יהפוך עבה מדי להפיץ צינור. השתמש מיד על עוגה מיושנת או על כל עוגה אחרת. ציפוי מבושל חייב לשמש טרי ולא ניתן לאחסן.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
כדי להרכיב את העוגה המיושנת: להפוך את עוגת השוקולד הכפולה לפי הוראות, באמצעות מחבת מתאר, ולוודא שזה מגניב מבפנים ומבחוץ. (אם קפוא, לתת להפשיר במקרר, 3 עד 4 שעות. אם דרישות זמן, אתה יכול להפשיר על השיש, 1 עד 2 שעות, אבל להיזהר לא לתת לו לשבת יותר מדי זמן לפני שתתחיל לעבוד עם זה, כמו המרקם יאבד איכות.)
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מרכז את העוגה על צלחת מצגת או מגש, כיפה בצד למעלה. נקה מקום במקרר שלך גדול מספיק עבור העוגה על מגש שלה.
5
להתאים שקית מאפה עם בינוני (1/2-או 5/8 אינץ') קצה עגול ולמלא באמצע הדרך עם הדובדבן מבושל. משוך את השרוול ולסובב אותו לאטום להדק את הזיגוג לתוך קונוס. לטהר את השקית של בועות אוויר על ידי לסחוט את השקית עד שיש פרץ של אוויר וזיגוג פולטת מתוך השקית. שמור את התיק מסובב בחוזקה כך הציפוי לא חוזר על הידיים. מחזיק את קצה צנרת בזווית 90 מעלות על 1 אינץ ' מעל מרכז העוגה, לסחוט בחוזקה כדי לשחרר תלולית גדולה של זיגוג. שמור את הקצה מעט שקוע בציפוי ולהמשיך. להתחיל לאט לסחוט את התיק שוב, יותר בעדינות הפעם, כך הדובדבן ממשיך לזרום החוצה (כמו לבה) ולהזיז את התיק מעט קטן, חלק, עיגולים אחידים כדי להגדיל את הזרימה עד שאתה עושה תל כי צמרות העוגה, על 2 עד 3 סנטימטרים. עצור על 1/4 אינץ מהקצה כדי להראות את קווי המתאר של העוגה. כאשר תהליך הדובדבן הושלם, למשוך את הקצה ישר כדי להפוך נקודה באמצע לפריחה הסופית.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
6
בעדינות לסחוט את הדובדבן כדי לנקז אותו מכל סירופ עודף, ולעטוף אותו במגבת נייר במשך כ 10 דקות. זה ימנע ממנו לדמם על הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
7
מניחים את הדובדבן maraschino במרכז העוגה עם גזע הרים אטרקטיבי בזווית של 45 מעלות. מקררים את העוגה לפחות 30 דקות ועד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי, כמו Angel's Envyוויסקי, כמו Angel's Envy
8
הסר מהמקרר 30 דקות לפני ההגשה. עדיף לאכול את העוגה באותו היום שאתה עושה את זה.

מרכיבים