קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגה מיושנת ממיט

עוגה מיושנת ממיט
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו קרם מאפה וטארט פירות טריים מ Miette, עוגת אוכל של השטן מיושנת (רופא תערובת עוגה), ו עוגת ריבה מיושנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את עוגת השוקולד הכפולה: חמאה בנדיבות שני 6 על 3 אינץ ' רגיל או מחבתות עוגה מתאר ואבק עם אבקת קקאו מנופה. תוציא את השוקו העודף. מחממים התנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מנפים יחד את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח לקערה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
נייר אורזנייר אורז
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
שים את השוקולד בקערה חסינת חום ושופכים עליה את המים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
להקציף עד השוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
תן לתערובת להתקרר במשך 15 דקות.
6
בקערה נפרדת, להקציף יחד את חלב החמאה ווניל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, לטאטא את הביצים במהירות גבוהה עד קצף, על 2 דקות. להפחית את המהירות נמוך לאט לשפוך את השמן, לטאטא עד בשילוב, על 30 שניות. להעלות את המהירות לבינונית ולהקציף עד incorporated באופן מלא, כ -30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
להפחית את המהירות נמוך לאט לשפוך את תערובת שוקולד מקורר לתוך תערובת הביצה. לאט לאט לשפוך את תערובת חלב החמאה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
9
מוסיפים את הסוכר ומקציפים עד שהבלילה חלקה ונוזלית, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
עצור את המיקסר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
הסר את הקערה ולהוסיף את החומרים יבשים מנופה ומערבבים עד רק משולב, רצוי ביד, הרמת וקיפול מהמרכז התחתון. באמצעות מרית גומי, לגרד את הצדדים של הקערה ומערבבים שוב רק בקצרה ביד. הבלילה אולי עדיין נראית קצת גבשושית, אבל תפסיק לערבב.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
יוצקים את הבלילה דרך מסננת רשת בינונית לתוך כוס מדידה גדולה או קערה כדי להסיר כל גושים. לחץ על המוצקים במסננת עם מרית גומי כדי לדחוף דרך הבלילה הרבה ככל האפשר, ואז להשליך את הגושים. מחלקים את הבלילה בין המחבתות מוכנות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
אופים עד צמרות האביב בחזרה כאשר לחוץ קלות ובוחן מוכנס במרכזים יוצא נקי, כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
להעביר מתלים תיל ולתת מגניב המחבתות במשך כ 20 דקות. כאשר העוגות מקורר מספיק כדי להתמודד עם המחבתות אבל עדיין טיפה חם למגע, בזהירות להפעיל מרית אופסט סביב הקצוות של המחבתות כדי לשחרר אותם, ואז להפוך את העוגות על המדפים ולהסיר את המחבתות. (הערה: אם אתה עושה את העוגה המיושנת ולכן באמצעות מחבת מתאר, פשוט להפוך את המחבתות ושחרר אותם בחדות על המדפים; הם צריכים ליפול בצורה נקייה. באמצעות מרית אופסט במחבת מתאר יהיה להשחית את הקצוות של העוגה.)
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
בואו מגניב במשך כ 20 דקות יותר. לעטוף את העוגות בחוזקה לעטוף פלסטיק לקרר כדי להבטיח כי הפנים הם מקורר לחלוטין לפני לקשט, לפחות 1 שעה או עד 3 ימים. כדי להקפיא, לעטוף בחוזקה בשכבה שנייה של פלסטיק ולאחסן במקפיא עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
שלב את הסוכר, קרם טרטר, ומים בסיר קטן מצויד מדחום ממתקים. מערבבים את הסוכר כדי להמיס ולהתחיל לחמם אותו מעל בינוני נמוך. יש כוס מדידה חסינת חום יושב בקרבת מקום.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
שים את החלבונים ווניל במערבל דוכן מצויד מצורף whisk. כאשר הסוכר מגיע 116°, מיד לשפוך אותו לתוך כוס המדידה כדי למנוע ממנו מקבל חם יותר. עם המיקסר במהירות בינונית, לאט לשפוך את סירופ הסוכר לתוך חלבוני הביצה, מכוון לצד של הקערה ולא להקציף. כאשר כל הסירופ מתווסף, להפוך את המיקסר בינוני גבוה לטאטא עד הדובדבן הופך סמיך ומחזיק שיא מוצק. המשך לטאטא עד הדובדבן הוא רק מעט חם ועבה מאוד, על 10 דקות בסך הכל. אל תמשיכו להכות, או הדובדבן יהפוך עבה מדי להפיץ צינור. השתמש מיד על עוגה מיושנת או על כל עוגה אחרת. ציפוי מבושל חייב לשמש טרי ולא ניתן לאחסן.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
כדי להרכיב את העוגה המיושנת: להפוך את עוגת השוקולד הכפולה לפי הוראות, באמצעות מחבת מתאר, ולוודא שזה מגניב מבפנים ומבחוץ. (אם קפוא, לתת להפשיר במקרר, 3 עד 4 שעות. אם דרישות זמן, אתה יכול להפשיר על השיש, 1 עד 2 שעות, אבל להיזהר לא לתת לו לשבת יותר מדי זמן לפני שתתחיל לעבוד עם זה, כמו המרקם יאבד איכות.)
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מרכז את העוגה על צלחת מצגת או מגש, כיפה בצד למעלה. נקה מקום במקרר שלך גדול מספיק עבור העוגה על מגש שלה.
5
להתאים שקית מאפה עם בינוני (1/2-או 5/8 אינץ') קצה עגול ולמלא באמצע הדרך עם הדובדבן מבושל. משוך את השרוול ולסובב אותו לאטום להדק את הזיגוג לתוך קונוס. לטהר את השקית של בועות אוויר על ידי לסחוט את השקית עד שיש פרץ של אוויר וזיגוג פולטת מתוך השקית. שמור את התיק מסובב בחוזקה כך הציפוי לא חוזר על הידיים. מחזיק את קצה צנרת בזווית 90 מעלות על 1 אינץ ' מעל מרכז העוגה, לסחוט בחוזקה כדי לשחרר תלולית גדולה של זיגוג. שמור את הקצה מעט שקוע בציפוי ולהמשיך. להתחיל לאט לסחוט את התיק שוב, יותר בעדינות הפעם, כך הדובדבן ממשיך לזרום החוצה (כמו לבה) ולהזיז את התיק מעט קטן, חלק, עיגולים אחידים כדי להגדיל את הזרימה עד שאתה עושה תל כי צמרות העוגה, על 2 עד 3 סנטימטרים. עצור על 1/4 אינץ מהקצה כדי להראות את קווי המתאר של העוגה. כאשר תהליך הדובדבן הושלם, למשוך את הקצה ישר כדי להפוך נקודה באמצע לפריחה הסופית.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
6
בעדינות לסחוט את הדובדבן כדי לנקז אותו מכל סירופ עודף, ולעטוף אותו במגבת נייר במשך כ 10 דקות. זה ימנע ממנו לדמם על הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
מניחים את הדובדבן maraschino במרכז העוגה עם גזע הרים אטרקטיבי בזווית של 45 מעלות. מקררים את העוגה לפחות 30 דקות ועד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי, כמו Angel's Envyוויסקי, כמו Angel's Envy
8
הסר מהמקרר 30 דקות לפני ההגשה. עדיף לאכול את העוגה באותו היום שאתה עושה את זה.