קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגה מיושנת ממיט

עוגה מיושנת ממיט
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו קרם מאפה וטארט פירות טריים מ Miette, עוגת אוכל של השטן מיושנת (רופא תערובת עוגה), ו עוגת ריבה מיושנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את עוגת השוקולד הכפולה: חמאה בנדיבות שני 6 על 3 אינץ ' רגיל או מחבתות עוגה מתאר ואבק עם אבקת קקאו מנופה. תוציא את השוקו העודף. מחממים התנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מנפים יחד את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח לקערה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
שים את השוקולד בקערה חסינת חום ושופכים עליה את המים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
להקציף עד השוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
תן לתערובת להתקרר במשך 15 דקות.
6
בקערה נפרדת, להקציף יחד את חלב החמאה ווניל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, לטאטא את הביצים במהירות גבוהה עד קצף, על 2 דקות. להפחית את המהירות נמוך לאט לשפוך את השמן, לטאטא עד בשילוב, על 30 שניות. להעלות את המהירות לבינונית ולהקציף עד incorporated באופן מלא, כ -30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
להפחית את המהירות נמוך לאט לשפוך את תערובת שוקולד מקורר לתוך תערובת הביצה. לאט לאט לשפוך את תערובת חלב החמאה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
9
מוסיפים את הסוכר ומקציפים עד שהבלילה חלקה ונוזלית, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
עצור את המיקסר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
הסר את הקערה ולהוסיף את החומרים יבשים מנופה ומערבבים עד רק משולב, רצוי ביד, הרמת וקיפול מהמרכז התחתון. באמצעות מרית גומי, לגרד את הצדדים של הקערה ומערבבים שוב רק בקצרה ביד. הבלילה אולי עדיין נראית קצת גבשושית, אבל תפסיק לערבב.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
12
יוצקים את הבלילה דרך מסננת רשת בינונית לתוך כוס מדידה גדולה או קערה כדי להסיר כל גושים. לחץ על המוצקים במסננת עם מרית גומי כדי לדחוף דרך הבלילה הרבה ככל האפשר, ואז להשליך את הגושים. מחלקים את הבלילה בין המחבתות מוכנות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
13
אופים עד צמרות האביב בחזרה כאשר לחוץ קלות ובוחן מוכנס במרכזים יוצא נקי, כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
14
להעביר מתלים תיל ולתת מגניב המחבתות במשך כ 20 דקות. כאשר העוגות מקורר מספיק כדי להתמודד עם המחבתות אבל עדיין טיפה חם למגע, בזהירות להפעיל מרית אופסט סביב הקצוות של המחבתות כדי לשחרר אותם, ואז להפוך את העוגות על המדפים ולהסיר את המחבתות. (הערה: אם אתה עושה את העוגה המיושנת ולכן באמצעות מחבת מתאר, פשוט להפוך את המחבתות ושחרר אותם בחדות על המדפים; הם צריכים ליפול בצורה נקייה. באמצעות מרית אופסט במחבת מתאר יהיה להשחית את הקצוות של העוגה.)
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
בואו מגניב במשך כ 20 דקות יותר. לעטוף את העוגות בחוזקה לעטוף פלסטיק לקרר כדי להבטיח כי הפנים הם מקורר לחלוטין לפני לקשט, לפחות 1 שעה או עד 3 ימים. כדי להקפיא, לעטוף בחוזקה בשכבה שנייה של פלסטיק ולאחסן במקפיא עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1
שלב את הסוכר, קרם טרטר, ומים בסיר קטן מצויד מדחום ממתקים. מערבבים את הסוכר כדי להמיס ולהתחיל לחמם אותו מעל בינוני נמוך. יש כוס מדידה חסינת חום יושב בקרבת מקום.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
שים את החלבונים ווניל במערבל דוכן מצויד מצורף whisk. כאשר הסוכר מגיע 116°, מיד לשפוך אותו לתוך כוס המדידה כדי למנוע ממנו מקבל חם יותר. עם המיקסר במהירות בינונית, לאט לשפוך את סירופ הסוכר לתוך חלבוני הביצה, מכוון לצד של הקערה ולא להקציף. כאשר כל הסירופ מתווסף, להפוך את המיקסר בינוני גבוה לטאטא עד הדובדבן הופך סמיך ומחזיק שיא מוצק. המשך לטאטא עד הדובדבן הוא רק מעט חם ועבה מאוד, על 10 דקות בסך הכל. אל תמשיכו להכות, או הדובדבן יהפוך עבה מדי להפיץ צינור. השתמש מיד על עוגה מיושנת או על כל עוגה אחרת. ציפוי מבושל חייב לשמש טרי ולא ניתן לאחסן.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
כדי להרכיב את העוגה המיושנת: להפוך את עוגת השוקולד הכפולה לפי הוראות, באמצעות מחבת מתאר, ולוודא שזה מגניב מבפנים ומבחוץ. (אם קפוא, לתת להפשיר במקרר, 3 עד 4 שעות. אם דרישות זמן, אתה יכול להפשיר על השיש, 1 עד 2 שעות, אבל להיזהר לא לתת לו לשבת יותר מדי זמן לפני שתתחיל לעבוד עם זה, כמו המרקם יאבד איכות.)
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מרכז את העוגה על צלחת מצגת או מגש, כיפה בצד למעלה. נקה מקום במקרר שלך גדול מספיק עבור העוגה על מגש שלה.
5
להתאים שקית מאפה עם בינוני (1/2-או 5/8 אינץ') קצה עגול ולמלא באמצע הדרך עם הדובדבן מבושל. משוך את השרוול ולסובב אותו לאטום להדק את הזיגוג לתוך קונוס. לטהר את השקית של בועות אוויר על ידי לסחוט את השקית עד שיש פרץ של אוויר וזיגוג פולטת מתוך השקית. שמור את התיק מסובב בחוזקה כך הציפוי לא חוזר על הידיים. מחזיק את קצה צנרת בזווית 90 מעלות על 1 אינץ ' מעל מרכז העוגה, לסחוט בחוזקה כדי לשחרר תלולית גדולה של זיגוג. שמור את הקצה מעט שקוע בציפוי ולהמשיך. להתחיל לאט לסחוט את התיק שוב, יותר בעדינות הפעם, כך הדובדבן ממשיך לזרום החוצה (כמו לבה) ולהזיז את התיק מעט קטן, חלק, עיגולים אחידים כדי להגדיל את הזרימה עד שאתה עושה תל כי צמרות העוגה, על 2 עד 3 סנטימטרים. עצור על 1/4 אינץ מהקצה כדי להראות את קווי המתאר של העוגה. כאשר תהליך הדובדבן הושלם, למשוך את הקצה ישר כדי להפוך נקודה באמצע לפריחה הסופית.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
6
בעדינות לסחוט את הדובדבן כדי לנקז אותו מכל סירופ עודף, ולעטוף אותו במגבת נייר במשך כ 10 דקות. זה ימנע ממנו לדמם על הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
7
מניחים את הדובדבן maraschino במרכז העוגה עם גזע הרים אטרקטיבי בזווית של 45 מעלות. מקררים את העוגה לפחות 30 דקות ועד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי, כמו Angel's Envyוויסקי, כמו Angel's Envy
8
הסר מהמקרר 30 דקות לפני ההגשה. עדיף לאכול את העוגה באותו היום שאתה עושה את זה.