קושיקשה
מוכן ב15 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

עוגה צהובה עם ציפוי פאדג'

עוגה צהובה עם ציפוי פאדג'
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגה צהובה עם ציפוי פאדג. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 434 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קמח עוגות, סוכר ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו עוגה צהובה עם ציפוי פאדג'כפול, עוגה צהובה בריאה עם ציפוי שוקולד פאדג, ו עוגות צהובות מלאות ריבה עם ציפוי פאדג' (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך עוגה: מחממים תנור ל 177°. בנדיבות גריז וקמח 2 8 אינץ 'מחבתות עוגה עגולות כי הם לפחות 2 אינץ' עמוק. שורה תחתונה של מחבתות עם קלף; קלף שמן. מקציפים קלות ביצים, וניל ו 1/4 כוס חצי וחצי.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי על מהירות בינונית-נמוכה, לערבב קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים חמאה ונותר 3/4 כוס חצי וחצי. הכה במהירות גבוהה במשך 1 1/2 דקות. לגרד את הצדדים של קערה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
הוסף תערובת ביצה ב 2 קבוצות, ערבוב במשך כ 10 שניות במהירות נמוכה לאחר כל תוספת. (אל תדאגו אם הבלילה נראית קצת מקושקשת.) מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות ואופים, מחבתות מסתובבות באמצע הדרך, עד שקיסם מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בואו עוגות להתקרר במחבתות על מתלה תיל במשך 30 דקות. הפעל סכין קיצוץ סביב קצוות מחבת; להפוך עוגות החוצה על מתלה להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
הפוך זיגוג: לשים שוקולד, חמאה ואבקת אספרסו בקערת מתכת להגדיר מעל סיר מלא 1 אינץ ' של מים רותחים (לא נותנים מים להרתיח או לאפשר לתחתית הקערה לגעת במים). מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד חמאה ושוקולד נמס, אבקת אספרסו יש מומס תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
הסר סיר מחום. בקערה גדולה, לטאטא סוכר ממתקים, חצי וחצי ווניל יחד עד חלקה. מקציפים תערובת שוקולד לתערובת סוכר עד מבריק.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
8
להרכיב עוגה: רמת כל שכבת עוגה עם סכין משונן, אם תרצה (ראה "כפור כמו מקצוען," להלן).
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
9
מניחים שכבת עוגה 1, בצד התחתון למעלה, על צלחת הגשה.
10
מורחים למעלה באופן שווה עם כ 3/4 כוס ציפוי. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, בצד התחתון למעלה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
11
מורחים שאריות זיגוג באופן שווה על גבי וצדדים של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
12
פרוסט כמו מקצוען
13
בצע את הצעדים הפשוטים האלה ואנשים עלולים לחשוב שקנית את הקינוח שלך במאפייה.
14
שלב רמה זה.
15
אם העוגה שלך יש העליון כיפת, להשתמש סכין משונן לחתוך את הכיפה, מה שהופך את הדף ברמה ככל האפשר. הפוך את השכבה התחתונה על כך שהיא נשענת על הצד לחתוך לפני הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
16
שלב פרוסט באמצע.
17
מורחים את הציפוי באופן שווה על השכבה הראשונה באמצעות מרית אופסט. אל תדאג לגרום לזה להיראות מושלם, כל עוד זה שווה. תיזהר לא למשוך פירורים לתוך הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
18
מניחים את השכבה השנייה על גבי ולחץ בעדינות למטה.
19
סיימי את זה.
20
מורחים את הזיגוג על החלק העליון והצדדים. כדי לעשות מערבולות די, לרוץ האחורי של כף על הזיגוג בתנועה מסתחררת.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים