תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגה צהובה עם ציפוי פאדג. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 434 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קמח עוגות, סוכר ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו עוגה צהובה עם ציפוי פאדג'כפול, עוגה צהובה בריאה עם ציפוי שוקולד פאדג, ו עוגות צהובות מלאות ריבה עם ציפוי פאדג' (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך עוגה: מחממים תנור ל 177°. בנדיבות גריז וקמח 2 8 אינץ 'מחבתות עוגה עגולות כי הם לפחות 2 אינץ' עמוק. שורה תחתונה של מחבתות עם קלף; קלף שמן. מקציפים קלות ביצים, וניל ו 1/4 כוס חצי וחצי.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי על מהירות בינונית-נמוכה, לערבב קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים חמאה ונותר 3/4 כוס חצי וחצי. הכה במהירות גבוהה במשך 1 1/2 דקות. לגרד את הצדדים של קערה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הוסף תערובת ביצה ב 2 קבוצות, ערבוב במשך כ 10 שניות במהירות נמוכה לאחר כל תוספת. (אל תדאגו אם הבלילה נראית קצת מקושקשת.) מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות ואופים, מחבתות מסתובבות באמצע הדרך, עד שקיסם מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
בואו עוגות להתקרר במחבתות על מתלה תיל במשך 30 דקות. הפעל סכין קיצוץ סביב קצוות מחבת; להפוך עוגות החוצה על מתלה להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
רול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הפוך זיגוג: לשים שוקולד, חמאה ואבקת אספרסו בקערת מתכת להגדיר מעל סיר מלא 1 אינץ ' של מים רותחים (לא נותנים מים להרתיח או לאפשר לתחתית הקערה לגעת במים). מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד חמאה ושוקולד נמס, אבקת אספרסו יש מומס תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
הסר סיר מחום. בקערה גדולה, לטאטא סוכר ממתקים, חצי וחצי ווניל יחד עד חלקה. מקציפים תערובת שוקולד לתערובת סוכר עד מבריק.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
להרכיב עוגה: רמת כל שכבת עוגה עם סכין משונן, אם תרצה (ראה "כפור כמו מקצוען," להלן).
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
9
מניחים שכבת עוגה 1, בצד התחתון למעלה, על צלחת הגשה.
10
מורחים למעלה באופן שווה עם כ 3/4 כוס ציפוי. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, בצד התחתון למעלה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
לחם אגוזי מלך וצימוקים
11
מורחים שאריות זיגוג באופן שווה על גבי וצדדים של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
לחם אגוזי מלך וצימוקים
12
פרוסט כמו מקצוען
13
בצע את הצעדים הפשוטים האלה ואנשים עלולים לחשוב שקנית את הקינוח שלך במאפייה.
14
שלב רמה זה.
15
אם העוגה שלך יש העליון כיפת, להשתמש סכין משונן לחתוך את הכיפה, מה שהופך את הדף ברמה ככל האפשר. הפוך את השכבה התחתונה על כך שהיא נשענת על הצד לחתוך לפני הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
16
שלב פרוסט באמצע.
17
מורחים את הציפוי באופן שווה על השכבה הראשונה באמצעות מרית אופסט. אל תדאג לגרום לזה להיראות מושלם, כל עוד זה שווה. תיזהר לא למשוך פירורים לתוך הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
18
מניחים את השכבה השנייה על גבי ולחץ בעדינות למטה.
19
סיימי את זה.
20
מורחים את הזיגוג על החלק העליון והצדדים. כדי לעשות מערבולות די, לרוץ האחורי של כף על הזיגוג בתנועה מסתחררת.