עוגה צהובה עם ציפוי פאדג'
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגה צהובה עם ציפוי פאדג. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 434 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קמח עוגות, סוכר ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו עוגה צהובה עם ציפוי פאדג'כפול, עוגה צהובה בריאה עם ציפוי שוקולד פאדג, ו עוגות צהובות מלאות ריבה עם ציפוי פאדג' (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך עוגה: מחממים תנור ל 177°. בנדיבות גריז וקמח 2 8 אינץ 'מחבתות עוגה עגולות כי הם לפחות 2 אינץ' עמוק. שורה תחתונה של מחבתות עם קלף; קלף שמן. מקציפים קלות ביצים, וניל ו 1/4 כוס חצי וחצי.
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי על מהירות בינונית-נמוכה, לערבב קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח.
מוסיפים חמאה ונותר 3/4 כוס חצי וחצי. הכה במהירות גבוהה במשך 1 1/2 דקות. לגרד את הצדדים של קערה.
הוסף תערובת ביצה ב 2 קבוצות, ערבוב במשך כ 10 שניות במהירות נמוכה לאחר כל תוספת. (אל תדאגו אם הבלילה נראית קצת מקושקשת.) מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות ואופים, מחבתות מסתובבות באמצע הדרך, עד שקיסם מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 35 עד 40 דקות.
בואו עוגות להתקרר במחבתות על מתלה תיל במשך 30 דקות. הפעל סכין קיצוץ סביב קצוות מחבת; להפוך עוגות החוצה על מתלה להתקרר לחלוטין.
הפוך זיגוג: לשים שוקולד, חמאה ואבקת אספרסו בקערת מתכת להגדיר מעל סיר מלא 1 אינץ ' של מים רותחים (לא נותנים מים להרתיח או לאפשר לתחתית הקערה לגעת במים). מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד חמאה ושוקולד נמס, אבקת אספרסו יש מומס תערובת חלקה.
הסר סיר מחום. בקערה גדולה, לטאטא סוכר ממתקים, חצי וחצי ווניל יחד עד חלקה. מקציפים תערובת שוקולד לתערובת סוכר עד מבריק.
להרכיב עוגה: רמת כל שכבת עוגה עם סכין משונן, אם תרצה (ראה "כפור כמו מקצוען," להלן).
מניחים שכבת עוגה 1, בצד התחתון למעלה, על צלחת הגשה.
מורחים למעלה באופן שווה עם כ 3/4 כוס ציפוי. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, בצד התחתון למעלה.
מורחים שאריות זיגוג באופן שווה על גבי וצדדים של עוגה.
בצע את הצעדים הפשוטים האלה ואנשים עלולים לחשוב שקנית את הקינוח שלך במאפייה.
אם העוגה שלך יש העליון כיפת, להשתמש סכין משונן לחתוך את הכיפה, מה שהופך את הדף ברמה ככל האפשר. הפוך את השכבה התחתונה על כך שהיא נשענת על הצד לחתוך לפני הזיגוג.
מורחים את הציפוי באופן שווה על השכבה הראשונה באמצעות מרית אופסט. אל תדאג לגרום לזה להיראות מושלם, כל עוד זה שווה. תיזהר לא למשוך פירורים לתוך הזיגוג.
מניחים את השכבה השנייה על גבי ולחץ בעדינות למטה.
מורחים את הזיגוג על החלק העליון והצדדים. כדי לעשות מערבולות די, לרוץ האחורי של כף על הזיגוג בתנועה מסתחררת.