קושיקשה
מוכן ב15 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

עוגה צהובה עם ציפוי פאדג'

עוגה צהובה עם ציפוי פאדג'
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגה צהובה עם ציפוי פאדג. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 434 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קמח עוגות, סוכר ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו עוגה צהובה עם ציפוי פאדג'כפול, עוגה צהובה בריאה עם ציפוי שוקולד פאדג, ו עוגות צהובות מלאות ריבה עם ציפוי פאדג' (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך עוגה: מחממים תנור ל 177°. בנדיבות גריז וקמח 2 8 אינץ 'מחבתות עוגה עגולות כי הם לפחות 2 אינץ' עמוק. שורה תחתונה של מחבתות עם קלף; קלף שמן. מקציפים קלות ביצים, וניל ו 1/4 כוס חצי וחצי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי על מהירות בינונית-נמוכה, לערבב קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מוסיפים חמאה ונותר 3/4 כוס חצי וחצי. הכה במהירות גבוהה במשך 1 1/2 דקות. לגרד את הצדדים של קערה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
הוסף תערובת ביצה ב 2 קבוצות, ערבוב במשך כ 10 שניות במהירות נמוכה לאחר כל תוספת. (אל תדאגו אם הבלילה נראית קצת מקושקשת.) מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות ואופים, מחבתות מסתובבות באמצע הדרך, עד שקיסם מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
בואו עוגות להתקרר במחבתות על מתלה תיל במשך 30 דקות. הפעל סכין קיצוץ סביב קצוות מחבת; להפוך עוגות החוצה על מתלה להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הפוך זיגוג: לשים שוקולד, חמאה ואבקת אספרסו בקערת מתכת להגדיר מעל סיר מלא 1 אינץ ' של מים רותחים (לא נותנים מים להרתיח או לאפשר לתחתית הקערה לגעת במים). מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד חמאה ושוקולד נמס, אבקת אספרסו יש מומס תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
הסר סיר מחום. בקערה גדולה, לטאטא סוכר ממתקים, חצי וחצי ווניל יחד עד חלקה. מקציפים תערובת שוקולד לתערובת סוכר עד מבריק.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
להרכיב עוגה: רמת כל שכבת עוגה עם סכין משונן, אם תרצה (ראה "כפור כמו מקצוען," להלן).
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
9
מניחים שכבת עוגה 1, בצד התחתון למעלה, על צלחת הגשה.
10
מורחים למעלה באופן שווה עם כ 3/4 כוס ציפוי. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, בצד התחתון למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
11
מורחים שאריות זיגוג באופן שווה על גבי וצדדים של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
12
פרוסט כמו מקצוען
13
בצע את הצעדים הפשוטים האלה ואנשים עלולים לחשוב שקנית את הקינוח שלך במאפייה.
14
שלב רמה זה.
15
אם העוגה שלך יש העליון כיפת, להשתמש סכין משונן לחתוך את הכיפה, מה שהופך את הדף ברמה ככל האפשר. הפוך את השכבה התחתונה על כך שהיא נשענת על הצד לחתוך לפני הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
16
שלב פרוסט באמצע.
17
מורחים את הציפוי באופן שווה על השכבה הראשונה באמצעות מרית אופסט. אל תדאג לגרום לזה להיראות מושלם, כל עוד זה שווה. תיזהר לא למשוך פירורים לתוך הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
18
מניחים את השכבה השנייה על גבי ולחץ בעדינות למטה.
19
סיימי את זה.
20
מורחים את הזיגוג על החלק העליון והצדדים. כדי לעשות מערבולות די, לרוץ האחורי של כף על הזיגוג בתנועה מסתחררת.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים