עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. נסו אורז זעפרן או אורז קיסרי, איך לעשות אורז זעפרן, המרכיב הסודי (זעפרן): זעפרן אורז תפוז פילאף עם אורזו וצנוברים, ו עוגות זעפרן עם לימון-תאנה Compote (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את הבצל והפל ומבשלים עד למכרז, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
בצל
3
מוסיפים את האורז ומערבבים לחלוטין מעיל את כל האורז עם השמן. מערבבים את ציר העוף, זעפרן, מלח, לפי הטעם ואת האפונה. מכסים ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים עד שהנוזל נספג והאורז רך, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
זעפרן
אפונה
אורז
מלח
שמן בישול
4
הסר מהחום וקריר עד מעט חם, כ -30 דקות.
5
לעוגות אורז
מרכיבים שתצטרך
עוגות אורז
6
באמצעות כף גלידה קטנה או כף, לגרוף את כדורי גודל כף אורז וליצור עוגות, על 1 1/2 אינץ ' קוטר.
מרכיבים שתצטרך
גלידה
אורז
ציוד שתשתמש בו
סקופ גלידה
7
שים את העוגות בתבנית אפייה ושכבה בין גיליונות נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
בקערה קטנה, היכו יחד 2 ביצים עם 1/4 כוס מים.
מרכיבים שתצטרך
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
שים את פירורי הלחם בצלחת רדודה. לדלות כל אחת מעוגות האורז לתערובת הביצה ולאחר מכן לתוך פירורי הלחם, לוודא שהם מצופים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
עוגות אורז
ביצה
10
מעבירים את העוגות בפירורי לחם לתבנית אפייה שיש לה שכבת פירורי לחם בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
11
מניחים את העוגות בין גיליונות נייר שעווה ומפזרים את השכבות בפירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
12
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. מטגנים את העוגות בקבוצות, 3 עד 4 דקות לכל צד או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
13
מניחים על תבנית אפייה מרופדת במגבות נייר כדי לנקז. כתם את צמרות העוגות עם מגבת נייר כדי להסיר עודפי שמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מגבות נייר
14
מעבירים למגש ומקשטים עם מנה של שמנת חמוצה וקצת טפנד.