עוגות בצל מתוקות
טארט בצל מתוק עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 122 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מרק בצל זהב, בצל וידאליאני, גבינת מונטריי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו טארט בצל, טארט ריבת בצל, ו טארט בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים בצל ומבשלים עד חום זהוב. להפריש להתקרר. פרוס בצק פאי 1 בכל פעם. השתמש חותך עגול 2 1/2 אינץ ולחתוך סיבובים רבים ככל האפשר (כ 14 עד 16), הזמנת שאריות לחזור עם בצק העוגה השני. לאסוף יחד בצק גרוטאות לגזור כמו סיבובים רבים לפי הצורך לעשות 24 בסך הכל. התאימו סיבובי בצק לכוסות של מחבת מיני מאפין.
מניחים בתנור ואופים במשך 10 עד 12 דקות.
להסיר ולהניח בצד. בקערה קטנה, לטאטא יחד את הביצה, חצי וחצי, תערובת מרק בצל זהוב, ועשבי תיבול קנסות. תניח בצד. מחלקים בצל בין קליפות טרטלט, על 1/2 כפית כל אחד. מערבבים את תערובת הביצים וממלאים טארטלים כדי לכסות את הבצל.למעלה כל אחד עם 1/2 כפית גבינה.
אופים במשך 45 עד 50 דקות.