קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות בראוני שוקולד כפולות חמות

עוגות בראוני שוקולד כפולות חמות
עוגות בראוני שוקולד כפולות חמות עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 357 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך סוכר, תמצית vanillan, אבקת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. נסו בראוני Paleo שוקולד כפול, בראוני שוקולד-קרמל כפול, ו גרנולה עם שוקולד כפול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חמאה וקמח 8 כוסות במחבת מאפין בגודל סטנדרטי. בסיר קטן, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים חמישית משוקולד החלב ומקציפים עד מומסים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלבשוקולד חלב
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
בואו להתקרר מעט.
5
בקערה קטנה, לטאטא את קמח העוגה עם קמח כל המטרה, אבקת קקאו ממותק ומלח. בקערה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, להכות את הביצים עם הסוכר במהירות בינונית עד חיוור ועבה, על 5 דקות. לנצח בתמצית הוניל. מקציפים בתערובת השוקולד המומסת והמרכיבים היבשים ב-3 תוספות, מגרדים את הקערה מדי פעם עם מרית. מערבבים בשוקולד הקצוץ הנותר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק
קמח עוגהקמח עוגה
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
כפית את הבלילה עוגה לתוך כוסות מאפין מוכן ואופים במשך כ 22 דקות, עד העוגות עלו קפיצי.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
תן לעוגות להתקרר במחבת מאפין במשך 15 דקות, ואז להפוך אותם על מתלה חוט ולתת מגניב במשך 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
8
מגישים את העוגות חמות, עם גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)