קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות בראוני שוקולד כפולות חמות

עוגות בראוני שוקולד כפולות חמות
עוגות בראוני שוקולד כפולות חמות עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 357 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך סוכר, תמצית vanillan, אבקת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. נסו בראוני Paleo שוקולד כפול, בראוני שוקולד-קרמל כפול, ו גרנולה עם שוקולד כפול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חמאה וקמח 8 כוסות במחבת מאפין בגודל סטנדרטי. בסיר קטן, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
3
מוסיפים חמישית משוקולד החלב ומקציפים עד מומסים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלבשוקולד חלב
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
בואו להתקרר מעט.
5
בקערה קטנה, לטאטא את קמח העוגה עם קמח כל המטרה, אבקת קקאו ממותק ומלח. בקערה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, להכות את הביצים עם הסוכר במהירות בינונית עד חיוור ועבה, על 5 דקות. לנצח בתמצית הוניל. מקציפים בתערובת השוקולד המומסת והמרכיבים היבשים ב-3 תוספות, מגרדים את הקערה מדי פעם עם מרית. מערבבים בשוקולד הקצוץ הנותר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק
קמח עוגהקמח עוגה
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
כפית את הבלילה עוגה לתוך כוסות מאפין מוכן ואופים במשך כ 22 דקות, עד העוגות עלו קפיצי.
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהםחצאי קרקרים של גרהם
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
תן לעוגות להתקרר במחבת מאפין במשך 15 דקות, ואז להפוך אותם על מתלה חוט ולתת מגניב במשך 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
8
מגישים את העוגות חמות, עם גלידה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק