עוגות ברי מצופות שוקולד
עוגות ברי מצופות שוקולד עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 187 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס, קצפת, אם יש לכם עוגת תות בטי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו מרנג מצופה שוקולד ופירות יער, מרשמלו מצופה שוקולד, ו שייק ברי מצופה שוקולד ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות).
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 24 כוסות מאפין בגודל רגיל.
הפוך ואופה עוגת לערבב לפי ההוראות על תיבת לעוגות, באמצעות מים, שמן וביצים. מגניב 10 דקות; להסיר עוגות מן המחבתות כדי מתלים קירור. מגניב לגמרי.
בקערה בינונית, מניחים שבבי שוקולד. בכוס מדידה למיקרוגל 2 כוסות, קרם הצלפה במיקרוגל נחשף על 1 דקה גבוהה או עד חם; לשפוך מעל שבבי שוקולד ומערבבים עד חלקה.
מניחים בצד 1 תערובת שוקולד כוס לטבילה תותים. קאפקייקס עם שאריות שוקולד. טובלים תותים, אחד בכל פעם, באמצע הדרך לתערובת שוקולד שנותרה.
מקשטים כל עוגה עם תות טבול.