עוגות גבינה כתומות שוקולד
מנה אחת מכילה 113 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתאים ל-12 מנות. אם יש לכם לקישוט: שבבי שוקולד מרירים, ופלים שוקולד כגון נביסקו המפורסם, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת גבינה כתומה ושוקולד אישית, עוגות גבינה כתומות שוקולד טבעוניות מיני חלבון, ו עוגת גבינה כתומה אוכמניות מיני (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 350°f. כוסות מאפין חמאה.
לטחון ופלים לאבקה עדינה במעבד מזון.
מערבבים יחד פירורי וופל, 2 כפות חמאה, ו 2 כפות סוכר חום בקערה עם מרית גומי עד בשילוב היטב. מחלקים פירורים בין כוסות מאפין, ואז בחוזקה ללחוץ על החלק התחתון קצת למעלה בצד של כל כוס עם קצות האצבעות שלך או עם החלק התחתון של מידה 1/8 כוס על ידי פיתול.
אופים 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה מגניב במחבת מאפין 10 דקות. סובב בעדינות את הקרום עם קצות האצבעות כדי לשחרר ולהפעיל על מתלה.
הכה יחד גבינת שמנת, גרידה, ושאר סוכר חום (3 כפות בתוספת 1/3 כפית) עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד רכות. מקציפים קרם בקערה אחרת עם מקצף ניקה עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות. מערבבים כשליש של קצפת לתוך תערובת גבינת שמנת כדי להבהיר, ואז בעדינות לקפל הנותרים קצפת עד רק בשילוב.
תל מילוי לקרום עם כף (או צינור מילוי לקרום עם שקית מאפה) ומגישים, או צמרמורת עד מוכן לשרת.