עוגות גבינה מיני שוקולד-אגוזי לוז
מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר, אגוזי לוז צלויים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגות גבינה מיני אגוזי לוז, עוגות גבינה מיני אגוזי לוז, ו מוקה אגוזי לוז מיני עוגות גבינה עם קרום בראוני.
הוראות
קו 12 כוס מאפין פח עם ספינות נייר. לרסס את ספינות עם תרסיס שמן צמחי.
במעבד מזון, לשלב את העוגיות, אגוזי לוז וחמאה ולעבד פירורים עדינים מאוד. מחלקים את הפירורים בין הכוסות, באמצעות זכוכית שטוחה, לחץ על הפירורים כדי לדחוס אותם.
בינתיים, למחוק את קערת מעבד מזון.
מוסיף את גבינת שמנת, נוטלה, שמנת חמוצה, ביצים וסוכר ומחית עד חלקה. כפית את המילוי לתוך הכוסות עד שהוא כמעט מגיע לחלק העליון; ייתכנו כמה כפות של הבלילה שאריות.
מפזרים את שבבי השוקולד למעלה ואופים במשך כ 20 דקות, עד שעוגות הגבינה עלו והמשטחים סדוקים קלות.
בואו עוגות הגבינה להתקרר מעט, ולאחר מכן להעביר את הפח לחזה להקפיא במשך 10 דקות, עד עוגות הגבינה הם מעט מקורר.
מגישים צונן או בטמפרטורת החדר.