עוגות גזר עם ציפוי גבינת שמנת חומה
עוגות גזר עם ציפוי גבינת שמנת חום-חמאה עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 484 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. 173 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, אבקת קארי madras, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת גזר ואננס עם ציפוי גבינת שמנת חומה, גזר, עוגות קישואים עם מייפל וגבינת שמנת ציפוי סוכר חום עם פקאן מסוכר, ו עוגות דלעת חמאה חומה עם ציפוי גבינת שמנת קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
שים את החמאה בסיר קטן ומבשל על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב ארומטי, על 5 דקות.
הסר את המחבת מן החום ולהעביר לקערה גדולה. אפשר לחמאה החומה להתקרר לטמפרטורת החדר.
בקערה גדולה נוספת, לנפות יחד את הסוכר החום, ארוחת שקדים, קמח עוגה, אבקת אפייה, ותבלינים. השתמש מרית גומי או מגרד בצק פלסטיק לדחוף כל גושים דרך הנפה.
מוסיפים את חלבוני הביצה והמלח למרכיבים היבשים ומקציפים עד לקבלת חלקה. שים כרבע של הבלילה הזאת לתוך הקערה עם חמאה חומה מקורר להקציף עד בשילוב היטב. לאחר מכן מוסיפים את תערובת החמאה החומה בחזרה לקערה של שלושת רבעי הבלילה הנותרים להקציף לשלב. באמצעות מרית גומי, לקפל את הגזר.
מכסים את הקערה ומקררים את הבלילה במשך 8 שעות או לילה.
כאשר אתה מוכן לאפות את המאפינס, מחממים את התנור ל 177°. קו הבארות של מחבת מאפין עם ספינות נייר ולהניח בצד.
הסר את הבלילה מהמקרר וגרוף אותו למחבת המאפין מוכן, באמצעות קצת פחות מ 1/2 גביע הבלילה לכל קאפקייק וחלוקת הבלילה באופן שווה בין הבארות של מחבת המאפין.
אופים במשך 25 דקות מבלי לפתוח את התנור, עד צמרות הקאפקייקס הן כיפה יפה חום זהוב באופן שווה. לאחר 25 דקות אתה יכול לפתוח את התנור ולבדוק עבור doneness, אפייה כמה דקות יותר במידת הצורך, במשך זמן אפייה כולל של 25 עד 28 דקות.
הסר את המחבת מהתנור להתקרר על מתלה תיל לפני הסרת העוגות.
לקרר את הקאפקייקס לטמפרטורת החדר לפני הדובדבן אותם עם ציפוי גבינת שמנת חום (ראה כמה צעדים הבאים).
שים את החמאה בסיר קטן על חום בינוני ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב ארומטי, 3 עד 5 דקות לאחר החמאה נמסה.
יוצקים את החמאה החומה לתוך קערה ומניחים אותה בצד להתקרר לחלוטין לטמפרטורת החדר.
הכניסו את גבינת השמנת לקערה של מיקסר חשמלי והוסיפו את אבקת הסוכר, תמצית וניל ומלח. לאחר מכן, באמצעות חיבור ההנעה, לנצח את התערובת במשך 2 דקות. להפוך את המהירות עד בינוני נמוך טפטוף לאט בחמאה החומה. המשך להכות עוד 1 דקות, ואז לגרד את המשוט ואת הקערה, ואת הזיגוג מוכן לשימוש.