קושימומחה
מוכן ב10 שעות
מנות12
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות גזר עם ציפוי גבינת שמנת חומה

עוגות גזר עם ציפוי גבינת שמנת חומה
עוגות גזר עם ציפוי גבינת שמנת חום-חמאה עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 484 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. 173 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, אבקת קארי madras, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת גזר ואננס עם ציפוי גבינת שמנת חומה, גזר, עוגות קישואים עם מייפל וגבינת שמנת ציפוי סוכר חום עם פקאן מסוכר, ו עוגות דלעת חמאה חומה עם ציפוי גבינת שמנת קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את החמאה בסיר קטן ומבשל על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב ארומטי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר את המחבת מן החום ולהעביר לקערה גדולה. אפשר לחמאה החומה להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
בקערה גדולה נוספת, לנפות יחד את הסוכר החום, ארוחת שקדים, קמח עוגה, אבקת אפייה, ותבלינים. השתמש מרית גומי או מגרד בצק פלסטיק לדחוף כל גושים דרך הנפה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
קמח עוגהקמח עוגה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
נפהנפה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מוסיפים את חלבוני הביצה והמלח למרכיבים היבשים ומקציפים עד לקבלת חלקה. שים כרבע של הבלילה הזאת לתוך הקערה עם חמאה חומה מקורר להקציף עד בשילוב היטב. לאחר מכן מוסיפים את תערובת החמאה החומה בחזרה לקערה של שלושת רבעי הבלילה הנותרים להקציף לשלב. באמצעות מרית גומי, לקפל את הגזר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מכסים את הקערה ומקררים את הבלילה במשך 8 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
כאשר אתה מוכן לאפות את המאפינס, מחממים את התנור ל 177°. קו הבארות של מחבת מאפין עם ספינות נייר ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
7
הסר את הבלילה מהמקרר וגרוף אותו למחבת המאפין מוכן, באמצעות קצת פחות מ 1/2 גביע הבלילה לכל קאפקייק וחלוקת הבלילה באופן שווה בין הבארות של מחבת המאפין.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
8
אופים במשך 25 דקות מבלי לפתוח את התנור, עד צמרות הקאפקייקס הן כיפה יפה חום זהוב באופן שווה. לאחר 25 דקות אתה יכול לפתוח את התנור ולבדוק עבור doneness, אפייה כמה דקות יותר במידת הצורך, במשך זמן אפייה כולל של 25 עד 28 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
9
הסר את המחבת מהתנור להתקרר על מתלה תיל לפני הסרת העוגות.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
לקרר את הקאפקייקס לטמפרטורת החדר לפני הדובדבן אותם עם ציפוי גבינת שמנת חום (ראה כמה צעדים הבאים).
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
11
שים את החמאה בסיר קטן על חום בינוני ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב ארומטי, 3 עד 5 דקות לאחר החמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
12
יוצקים את החמאה החומה לתוך קערה ומניחים אותה בצד להתקרר לחלוטין לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
13
הכניסו את גבינת השמנת לקערה של מיקסר חשמלי והוסיפו את אבקת הסוכר, תמצית וניל ומלח. לאחר מכן, באמצעות חיבור ההנעה, לנצח את התערובת במשך 2 דקות. להפוך את המהירות עד בינוני נמוך טפטוף לאט בחמאה החומה. המשך להכות עוד 1 דקות, ואז לגרד את המשוט ואת הקערה, ואת הזיגוג מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק