עוגות המרשמלו-שוקולד מותכות של ג'ו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות מרשמלו-שוקולד מותכות של ג'ו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 462 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס, ביצים, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת שוקולד מותכת עם מילוי מרשמלו, עוגות אמריקאיות-עוגות שוקולד מותכות, ו עוגות שוקולד מותכות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 3-4 ליטר על חום נמוך מאוד, מערבבים שוקולד צ ' יפס וחמאה עד מומס וחלק.
הסר מן החום לטאטא סוכר מגורען, ביצים, וניל עד מעורבב היטב. מערבבים בקמח.
מלא שישה רמקיינים חמאה, floured (קיבולת 1/2-כוס; ראה הערות) על באמצע הדרך. לחץ על מרשמלו למרכז הבלילה בכל ramekin. כפית נותרת בלילה באופן שווה על מרשמלו, כיסוי לחלוטין.
אופים במרכז של תנור רגיל 350 או 325 הסעה עד צמרות מנופחות ו crackly, 12 עד 15 דקות.
בואו מגניב על 10 דקות, ואז להפעיל סכין לאורך בתוך ramekins ולהפוך לשחרר עוגות.
מקום בצד ימין למעלה על צלחות.
מפזרים צמרות עם אבקת סוכר, אם תרצה.