עוגות השוקולד הכפולות של דורי גרינספן
המתכון Dorie Greenspan ' S Double Chocolate Cupcakes יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 5 שעות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 169 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 51 אוהדים. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. אם יש לכם חמאה, קמח, שוקולד מריר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מסעדת Go-To Beep Daube של Dorie Greenspan, עוגיות קראש-O-מ Dorie גרינספן, ו עוגת הבננה הטובה ביותר (Dorie Greenspan) (מתכונים דומים).
הוראות
מתכונן: מרכז מתלה בתנור מחממים ל 350 מעלות פרנהייט. להתאים את 12 תבניות של מאפין פח עם כוסות מאפין נייר.
מניחים על תבנית אפייה ומניחים בצד.
לטאטא יחד קמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה, ומלח. תניח בצד. עבודה עם מערבל לעמוד או מערבל יד וקערה גדולה, להכות את החמאה במהירות בינונית עד רך וקרם.
מוסיפים את הסוכר ומכים במשך שתי דקות, עד שהוא מעורבב לתוך החמאה.
מוסיפים את הביצה, ואז את החלמון, פועם במשך 1 דקה בין כל תוספת וגירוד את הצדדים של הקערה לפי הצורך. לנצח את הוניל, ואז להפחית את מהירות המיקסר נמוך ולהוסיף חצי המרכיבים יבשים, ערבוב רק עד שהם נעלמים. לגרד את הקערה ולהוסיף את החמאה, ערבוב עד incorporated, ולאחר מכן לערבב את שאר החומרים יבשים. לגרד את הקערה, להוסיף את השוקולד נמס, ומערבבים אותו ביד עם מרית גומי. מחלקים את הבלילה באופן שווה לתוך תבניות מוכנות.
אופים במשך 22 - 25 דקות, או עד צמרות העוגות הם קפיציים ובוחן מוכנס במרכזים יוצא נקי.
מעבירים את מחבת המאפין למתלה קירור ומאפשרים לעוגות להתקרר במשך 5 דקות לפני שהן נחשפות. מגניב לטמפרטורת החדר לפני זיגוג.
הפוך את זיגוג: להמס את השוקולד בקערה חסינת חום על סיר של מים רותחים.
להעביר את הקערה לדלפק ולאפשר לו לשבת במשך חמש דקות. מערבבים בסוכר של קונדיטור מנופה, ואחריו חתיכות של חמאה קרה. מערבבים עד החמאה נעלמת לחלוטין לתוך השוקולד. השתמש מרית קטנה כדי להפיץ את הזיגוג על העוגות או לטבול אותם אם הזיגוג נראה דק מאוד (אם אתה מעדיף, לאפשר זיגוג להתקרר יותר, ואז להפיץ.)