קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות טמפורה שמיים וארץ

עוגות טמפורה שמיים וארץ
אם יש לכם שמן צמחי, קליפות דלעת kabocha לחתוך julienne, קישואים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. , שהוא מוצק. נסו עוגות טמפורה שמיים וארץ, עוגת גן עדן עלי אדמות, ו Himmel Und Erde (שמים וארץ) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בהתאם לזמינות עונתית, לבחור לעשות גם פנקייק החורף או פנקייק הקיץ: כדי להפוך את פנקייק החורף, למקם את הבצל האדום בקערה. עם מברשת מאפה, אבק את הפרוסות ביסודיות עם כמה קורנפלור. משוך בעדינות להפריד את צורות הסהר, לאבק שוב עם קצת יותר קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים את הגזר וקליפות בטטה לקערה ולאבק עם עמילן התירס שנותר. לזרוק כדי להפיץ את הירקות באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
כדי להפוך את פנקייק הקיץ, עם מברשת מאפה, אבק פרוסות מלון מריר ביסודיות עם כמה קורנפלור, ואז למקם אותם בקערה. אבק פרוסות קישואים וקליפות קבוצ ' ה באופן דומה ולהוסיף אותם לקערה; לזרוק להפיץ באופן שווה. אבק את עלי shiso גרוסים ועירית עם עמילן תירס ולהוסיף אותם לקערה; לזרוק שוב להפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
דלעת מרהדלעת מרה
Shiso משאירShiso משאיר
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
סקווש קבוצ ' הסקווש קבוצ ' ה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
מניחים את קוביות הקרח בקערה קטנה עם חצי מהמים. לנפות את קמח העוגה על המים ומערבבים לערבב מעט; עדיין צריך להיות גושים. במידת הצורך, להוסיף מים, כמה טיפות בכל פעם, עד הבלילה היא עקביות של בלילת פנקייק דקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגהקמח עוגה
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
יוצקים את שמן הירקות לעומק של 1 1/2 אינץ ' לתוך ווק קטן או מחבת קטנה, עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוסיפים את שמן השומשום וחמים לאט. בדוק את הטמפרטורה עם מקל צ ' ופסטיק ארוך מעץ (או שיפוד במבוק). בועות קטנות ייווצרו סביב קצה כאשר השמן הוא כ 177°. לחכות כ 45 שניות יותר כדי לאפשר את הטמפרטורה לעלות קצת יותר—כדי כ370-ולאחר מכן לבדוק את טמפרטורת השמן עם כמה טיפות של הבלילה. אם הם שוקעים מעט, ואז לעלות על פני השטח ולנפח במהירות אבל לא צבע, השמן מוכן. ייתכן שיהיה עליך לטגן את הפנקייקים בקבוצות כדי למנוע צפיפות אותם במחבת. מחממים התנור ל200 לשמירה על פנקייק מבושל חם.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מקלות אכילהמקלות אכילה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
כפית קצת הבלילה מעל הירקות תירס-אבק ולזרוק קלות כדי לצפות את הירקות עם הבלילה. טובלים כף גדולה או מצקת לתוך השמן החם.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
5
מניחים שמינית מתערובת הירקות בקערה של הכף טבולה בשמן. בזהירות להטות את הכף להחליק את הפנקייק לתוך השמן החם, במטרה להפוך את הדיסק על 2 אינץ ' בקוטר. הבלילה ו קורנפלור לפעול כמו " דבק " כדי לשמור על רסיסי הירקות יחד. חזור לעשות יותר פנקייק, להיזהר לא קהל המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
חשוב ביותר, להימנע מלגעת פנקייק במשך 30 שניות מלאות לאחר למקם אותם בשמן. זה ייראה כמו נצח, אבל גאמן יניב את התוצאות הטובות ביותר. אם סיביות הפכפכות פזורות בקצוות של המחבת שלך, בזהירות להרים אותם ומניחים אותם על גבי הבלילה פנקייק עדיין לח במרכז. (מיומנות עם מקלות אכילה ארוכים תתוגמל היטב, אם כי רחפן בסדר-mesh ארוך מטופלים יכול לגרוף מתחת גם כן.) אם מרכז הפנקייק יבש מאוד, טובלים את החלקים הסוררים בבלילה טרי לפני "הדבקה" אותם במקום. כאשר הבלילה במרכז הדיסק נראה בקושי לח, בזהירות להפוך את הפנקייק.
מרכיבים שתצטרך
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מקלות אכילהמקלות אכילה
SkimmerSkimmer
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
לאחר היפוך, לאפשר פנקייק לטגן ללא הפרעה במשך כ 1 דקה, או עד קריספ. באמצעות בישול מקלות אכילה או רחפן, להסיר את הפנקייקים מן השמן ולמקם אותם על מתלה להגדיר מעל תבנית אפייה לנקז. אם טיגון בקבוצות, מניחים את תבנית האפייה בתנור כדי לשמור על פנקייק מטוגן חם. השתמש skimmer כדי לנקות את השמן של פיסות הבלילה בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מקלות אכילהמקלות אכילה
SkimmerSkimmer
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
כאשר כל הפנקייקים מטוגנים, להעביר אותם מגבות נייר לספוג כל שמן משטח נוסף.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
9
Reprinted with permission from Kansha: Celebrating Japan ' s Vegan And צמחוני Traditions by Elizabeth Andoh, copyright © 201
10
Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.
11
הוסף הערות ההערות שלי
12
ערוך את ההערות שלי
13
בוצע

מרכיבים

85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מלון מר, לחתוך חצי לאורכו, זרעים הוסרו, פרוס דק מאוד, מלוח עם 1/4 מלח, מנוקז, על 1/4 כוסמלון מר, לחתוך חצי לאורכו, זרעים הוסרו, פרוס דק מאוד, מלוח עם 1/4 מלח, מנוקז, על 1/4 כוס1צביטהנדיב של פלפל שחור טחון טרינדיב של פלפל שחור טחון טרי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח עוגה עצמי עולהקמח עוגה עצמי עולה796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקג'וליאן-קליפות גזר לחתוך (רצועות 1 אינץ' ; כ 3 אונקיות)ג'וליאן-קליפות גזר לחתוך (רצועות 1 אינץ' ; כ 3 אונקיות)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עמילן תירסעמילן תירס8ריבס, קצוץ טרי או קפואכמה קוביות קרחכמה קוביות קרח796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקjulienne-קליפות סקווש kabocha לחתוך (רצועות 3/4 אינץ' ; על 3 אונקיות)julienne-קליפות סקווש kabocha לחתוך (רצועות 3/4 אינץ' ; על 3 אונקיות)0(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד8ריבס, קצוץ טרי או קפואפלחי לימון או לייםפלחי לימון או ליים1בצל אדום, לחתוך לפרוסות דקות דרך קצה גזע לעשות צורות סהר (על 1/3 כוס)בצל אדום, לחתוך לפרוסות דקות דרך קצה גזע לעשות צורות סהר (על 1/3 כוס)11 קילו קישואים,שמן שומשום ארומטי (אופציונלי)שמן שומשום ארומטי (אופציונלי)1צביטהנדיב של tõgarashiנדיב של tõgarashi2(חוֹרֶף)עשבי תיבול קיץ מגורר דק כגון עלי shiso טרייםעשבי תיבול קיץ מגורר דק כגון עלי shiso טריים796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקjulienne לחתוך בסגנון יפני בטטה או קליפות בטטה אחרות (רצועות 1 אינץ'; על 2 1/2 אונקיות)julienne לחתוך בסגנון יפני בטטה או קליפות בטטה אחרות (רצועות 1 אינץ'; על 2 1/2 אונקיות)8ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן צמחי לטיגון עמוקשמן צמחי לטיגון עמוק796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים קריםמים קרים2smallsקישואים, כ 4 אונקיות משקל כולל, צמרות גזוז, לחתוך לחצי לאורכו, ולאחר מכן לחתוך באלכסון לפרוסות דקות, על 2/3 כוסקישואים, כ 4 אונקיות משקל כולל, צמרות גזוז, לחתוך לחצי לאורכו, ולאחר מכן לחתוך באלכסון לפרוסות דקות, על 2/3 כוס1צביטהנדיב של kona-zanshõנדיב של kona-zanshõ

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. ליאו סטין סאיני ויניארד צ ' נין בלאן עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
כמו להיות מועבר לאחו באביב, היין המקסים הזה מציג ניחוחות מפתים של קמומיל, ורבנה לימון, טימין והדר zesty. על החיך הארוך והמרענן, חומציות טבעית מעולה ומינרליות חצץ רטובה להביא אנרגיה יפה ליין, נושאת טעמים של תפוח ירוק אגס אנג ' ו כדי לסיים בהיר, ממוקד.