עוגות לימון בייקוול
עוגת לימון בייקוול יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 660 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש קמח, לימון, קמח, חלמון ביצה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-288 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 20%. מתכונים דומים: עוגות, פירות יער וקוקוס בייקוול טארטס, ו עוגות לימון.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
כדי להפוך את הבצק, למקם את החמאה ואת גרידת לימון במעבד מזון בליץ עד רך. מסננת בסוכר הדובדבן בליץ שוב עד אור וקרם.
מערבבים את חלמון הביצה עם 1 כף מים, ולאחר מכן מוסיפים את הקמח עד שלה רק בשילוב.
על משטח מקומח קלות, להביא את הבצק יחד לכדור, ואז לעטוף בסרט נצמד ולשטח קלות כדי ליצור דיסק. צ ' יל במקרר במשך 30 דקות.
מרדדים את הבצק ולהשתמש בשורה שש 10 x 2cm פחי טארט רופף תחתית, זמירה את כל עודף. שים במקרר בעת ביצוע המילוי. אם מאפה נשבר או נסדק, תיקון עם כל קישוטים.
כדי להפוך את המילוי, היכו יחד את גרידת הלימון, החמאה והגבס סוכר עד אור וקרם.
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, כולל כפית של שקדים טחונים עם כל תוספת. כאשר כל הביצה נוספה, מערבבים את השקדים והקמח הנותרים.
מורחים את המרמלדה או curd על הבסיסים של המקרים טארט. כפית על המילוי וחלק עם סכין צבעים או מרית. הטארטים יהיו מלאים עד למעלה, וזה בסדר. פיזור על השקדים המתקלפים, לשבת טארטים על מגש אפייה ואופים במשך 15-20 דקות עד זהב קל.
הסר מן הפחים לשרת חם או מגניב, מאובק עם סוכר זיגוג.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
טארט בייקוול עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "