עוגות לימון ושקדים
מנה אחת מכילה 858 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 46 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו ממרח שקדים, חמאה, קרומי וופל וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות מתכונים דומים: עוגת שוקולד שקדים, עוגות חמוציות-שקדים, ו עוגת שקדים של דיאן.
הוראות
הכן קרום: מחממים תנור ל 35
וופלים וניל דופק במעבד מזון 8 עד 10 פעמים או עד כתוש דק. מערבבים יחד ופלים כתושים, אבקת סוכר, וחמאה בקערה בינונית. לחץ על פירור תערובת על הצדדים התחתון ומעלה של 6 משומן קלות 4 אינץ מחבתות טארט עם תחתית נשלפת.
אופים ב 350 במשך 10 עד 12 דקות או עד השחמה קלה.
בואו להתקרר לחלוטין (כ -30 דקות).
בינתיים, להכין מילוי: להפחית את טמפרטורת התנור ל 32
מקציפים את הדבק שקדים ואת הבא 3 מרכיבים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד מעורבב היטב.
אופים ב 325 במשך 18 עד 20 דקות או עד להגדיר רק מתחיל חום סביב הקצוות.
בואו להתקרר על מתלה תיל 30 דקות.
מורחים 1 1/2 כף. קרם לימון על כל טארט. כיסוי וצינה 1 עד 24 שעות.
הסר טארטים מחבתות, ומעל עם פטל רק לפני ההגשה.