עוגות מוקה
טרטלי מוקה עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 98 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתאים ל-24 מנות. לכי לחנות וקחי את דודה מריה, קורנפלור, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 9%. מתכונים דומים: עוגות מוקה, טארט קרם מוקה, ו טארט לחם, טארט לחם מהיר עם גבינת תפוחי אדמה.
הוראות
היכו יחד חלמונים, סוכר, קורנפלור, וקורט של מלח בקערה עם מיקסר חשמלי עד עבה וחיוור, על 1 דקה.
מחממים חלב בסיר כבד 2 ליטר מעל חום מתון עד חם אבל לא רותח.
מוסיפים שליש חלב חם לתערובת חלמון בזרם איטי, מטאטא כל הזמן.
יוצקים שארית חלב לתערובת חלמון, לטאטא, ולאחר מכן להעביר לסיר. מבשלים, מקציפים כל הזמן, עד עבה מאוד, 1 1/2 עד 2 דקות.
הסר מהחום והוסף שוקולד, ליקר, חמאה ואבקת אספרסו.
בואו לעמוד עד שוקולד נמס, על 1 דקה, ואז להקציף עד חלקה. כפה פודינג דרך מסננת משובחת לתוך קערה. לכסות את פני השטח של פודינג עם נייר שעווה וצינה עד קר, לפחות 4 שעות.
דופק יחד קמח, סוכר, מלח, חמאה, ביצה ווניל במעבד מזון עד שהבצק הוא חלק ומתחיל ליצור כדור (זה יהיה רך, כמו בצק עוגיות). להפוך את הבצק על יריעת ניילון ולהתאסף לכדור. לשטח את הבצק לתוך דיסק וצינה, עטוף בניילון נצמד, עד המשרד, לפחות 30 דקות ועד 8 שעות (לילה).
לשבור 1-כפית חתיכות של בצק ולחץ באופן שווה לתוך תבניות עם אצבעות מקומטות כדי ליצור פגזים על 1/16 אינץ ' עבה, צובט את עודף מן השפה ולהפוך תחתית דק מעט יותר מאשר הצדדים. מסדרים תבניות 1 אינץ ' בנפרד בתבנית אפייה רדודה וצינה עד הבצק הוא מוצק שוב, כ 30 דקות.
אופים באמצע התנור, מחבת מסתובבת באמצע האפייה, עד הזהב החיוור, 12 עד 15 דקות בסך הכל.
העברת תבניות מתלה כדי מגניב, ולאחר מכן להסיר בזהירות פגזים מן התבניות. הפוך יותר קליפות טארטלט באותו אופן אם תרצה בכך.
מילוי שקית מאפה עם פודינג צינור דקורטיבי לתוך פגזים.
* פודינג יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.* קליפות טרטלט ניתן אפוי 3 ימים קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר במיכל אטום. * ניתן להרכיב טארט 2 שעות קדימה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.