קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

עוגות מוקה

עוגות מוקה
טרטלי מוקה עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 98 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתאים ל-24 מנות. לכי לחנות וקחי את דודה מריה, קורנפלור, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 9%. מתכונים דומים: עוגות מוקה, טארט קרם מוקה, ו טארט לחם, טארט לחם מהיר עם גבינת תפוחי אדמה.

הוראות

1
היכו יחד חלמונים, סוכר, קורנפלור, וקורט של מלח בקערה עם מיקסר חשמלי עד עבה וחיוור, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
2
מחממים חלב בסיר כבד 2 ליטר מעל חום מתון עד חם אבל לא רותח.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים שליש חלב חם לתערובת חלמון בזרם איטי, מטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
יוצקים שארית חלב לתערובת חלמון, לטאטא, ולאחר מכן להעביר לסיר. מבשלים, מקציפים כל הזמן, עד עבה מאוד, 1 1/2 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
הסר מהחום והוסף שוקולד, ליקר, חמאה ואבקת אספרסו.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
שוקולדשוקולד
ליקרליקר
חמאהחמאה
6
בואו לעמוד עד שוקולד נמס, על 1 דקה, ואז להקציף עד חלקה. כפה פודינג דרך מסננת משובחת לתוך קערה. לכסות את פני השטח של פודינג עם נייר שעווה וצינה עד קר, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
מסננתמסננת
מקציףמקציף
קערהקערה
1
דופק יחד קמח, סוכר, מלח, חמאה, ביצה ווניל במעבד מזון עד שהבצק הוא חלק ומתחיל ליצור כדור (זה יהיה רך, כמו בצק עוגיות). להפוך את הבצק על יריעת ניילון ולהתאסף לכדור. לשטח את הבצק לתוך דיסק וצינה, עטוף בניילון נצמד, עד המשרד, לפחות 30 דקות ועד 8 שעות (לילה).
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיותבצק עוגיות
ונילוניל
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
עוטףעוטף
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
2
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
לשבור 1-כפית חתיכות של בצק ולחץ באופן שווה לתוך תבניות עם אצבעות מקומטות כדי ליצור פגזים על 1/16 אינץ ' עבה, צובט את עודף מן השפה ולהפוך תחתית דק מעט יותר מאשר הצדדים. מסדרים תבניות 1 אינץ ' בנפרד בתבנית אפייה רדודה וצינה עד הבצק הוא מוצק שוב, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים באמצע התנור, מחבת מסתובבת באמצע האפייה, עד הזהב החיוור, 12 עד 15 דקות בסך הכל.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
5
העברת תבניות מתלה כדי מגניב, ולאחר מכן להסיר בזהירות פגזים מן התבניות. הפוך יותר קליפות טארטלט באותו אופן אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות טרטלטקונכיות טרטלט
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
1
מילוי שקית מאפה עם פודינג צינור דקורטיבי לתוך פגזים.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
1
* פודינג יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.* קליפות טרטלט ניתן אפוי 3 ימים קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר במיכל אטום. * ניתן להרכיב טארט 2 שעות קדימה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות טרטלטקונכיות טרטלט
פודינגפודינג