עוגות סלמון עם טרגון-רוטב צ'ייב טבילה
צריך מוצרי חלב חינם ו pescatarian hor d ' oeuvre? עוגות סלמון עם רוטב טרגון-צ'ייב יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-36 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 39 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לכם גרידת ליים, פלפל, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלוי בצד של סלמון עם חרדל, טרגון, ורוטב צ'ייב, צלוי בצד של סלמון עם חרדל, טרגון, ורוטב צ'ייב, ו פטריות בגריל עם פפריקה מעושנת ורוטב טבילה צ'ייב (מתכונים דומים).
הוראות
לטפוח סלמון יבש עם סכין חדה לחתוך בערך 1/3 אינץ ' קוביות. בקערה בינונית מקציפים ביצה ומערבבים בעדינות בסלמון וברכיבים שנותרו עד לשילוב פשוט.
מחממים מחבת nonstick 12 אינץ 'מעל חום מתון, עובד בקבוצות, ירידה 2-כפות אמצעים של תערובת סלמון על 1 אינץ' בנפרד למחבת. מבשלים עוגות עד מתחת זהוב, על 1 דקה. הפוך עוגות מעל ומבשלים עד רק מבושל דרך, על 1 דקה יותר.
להעביר עוגות כמו מבושל למגש. עוגות סלמון ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא עוגות לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מקשטים עוגות עם פלחי לימון ומגישים עם רוטב טבילה.