קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות פודינג שוקולד-מנטה

עוגות פודינג שוקולד-מנטה
, המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, מלח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגות פודינג שוקולד מנטה, מיני עוגות שוקולד מנטה, ו מנטה שוקולד צ'יפס מיני עוגות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 191°. חמאה קלה שש 3/4-כוס ראמקינס או כוסות פודינג. מערבבים שוקולד וחמאה בסיר קטן כבד על אש נמוכה עד מומס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
הסר מחום וקריר מעט.
3
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות ביצים, חלמונים ביצה, ו 1/3 כוס סוכר בקערה גדולה עד מעובה מעט, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים קמח לכל מטרה ומכים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
5
מוסיפים תערובת שוקולד, תמצית מנטה, ומלח; להכות רק עד incorporated. מחלקים תערובת שוקולד בין ramekins מוכן.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציות לבןמיץ חמוציות לבן
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
מניחים ramekins על תבנית אפייה. (ניתן להכין 1 שעה קדימה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
8
אופים עוגות עד הקצוות נקבעים אבל המרכזים נראים מבריקים ועדיין לזוז מעט כאשר ramekins הם מזועזעים בעדינות (בודק מוכנס למרכזים יוצא עם הבלילה הרטובה המצורפת), כ 11 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
הסר עוגות מהתנור; להפעיל סכין קטנה סביב כל עוגה כדי לשחרר.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
מניחים צלחת קטנה על גבי 1 ramekin עם עוגת פודינג. באמצעות כפפות תנור או מחזיקי סיר, להחזיק צלחת ramekin בחוזקה יחד היפוך, המאפשר עוגה להתיישב על צלחת. חזור עם עוגות שנותרו.
ציוד שתשתמש בו
מחזיק סירמחזיק סיר
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
מפזרים כל עוגה עם אבקת סוכר או קקאו ממותק.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
נייר אורזנייר אורז
12
מניחים כף גלידה לצד.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
13
מקשטים עם עלי נענע ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)