עוגות פנינה פנדן טפיוקה מאודות
עוגות פנינת פנדן טפיוקה מאודות הן ללא גלוטן, ידידותי לפודמפה וטבעוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 338 קלוריות. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך מים, סוכר, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותם. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 55 דקות. זה הביא לך את כלמתכונים. עם כפית ציון 15%, המנה הזו לא כל כך אדירה. מתכונים דומים: פודינג פנינה טפיוקה, תה חלב עם ארטיקים של פנינת טפיוקה, ו מרק פנינים בננה, קוקוס וטפיוקה.
הוראות
זורקים את הקוקוס והמלח יחד בקערה קטנה; מניחים בצד.
מערבבים את עלי הפנדן עם 3/4 כוס מים בבלנדר או במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה; מסננים דרך חתיכת בד גבינה. אתה צריך לקבל בערך 1/2 כוס מיץ פנדן.
הביאו לרתיחה 3 כוסות מים ופניני הטפיוקה במחבת רוטב; מבשלים ברתיחה עד שהפנינים שקופות ורכות, כ -10 דקות. מערבבים את הסוכר וקמח הטפיוקה לתערובת עד להמסה מלאה של הסוכר; מוסיפים את מיץ הפנדאן ומערבבים עד לקבלת בלילה סמיכה.
מסירים מהאש ויוצקים לכוסות נייר כסף.
הביאו כמה סנטימטרים של מים לרתיחה בסיר גדול.
מניחים כמה מהכוסות בכל פעם בתוספת ספינת קיטור ומניחים מעל המים הרותחים. אדים עד שהעוגות מבושלות, 10 עד 15 דקות. מעל את העוגות עם הקוקוס להגשה.