המתכון לקאפקייקס קרמל מלוח עם אגוזי קוקוס פקאן פריכים קרמל וקרם חמאה שוויצרי קרמל יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 2 שעות ו -35 דקות. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 696 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 51 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-16 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. גשו לסופר וקנו קוקוס, סודה לשתייה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגות פאי תפוחים עם קרם חמאה קרמל מלוח, עוגות קרמל מלוחות עם קרם חמאה בורבון שוקולד, ו עוגות שוקולד מריר עם קרם חמאה קרמל מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו שני מחבתות מאפין סטנדרטיות עם 24 ספינות קאפקייקס.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
תנור
1
מערבבים את הסוכר, 1/3 כוס מים וסירופ תירס בסיר קטן. מערבבים עם כף עץ ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים, מתערבל הסיר מדי פעם, עד התערובת היא צבע ענבר יפה (לצפות מקרוב). לאחר שהגיע הצבע הרצוי, מיד להוסיף את החמאה ומערבבים עם כף עץ עד משולב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס
חמאה
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת רוטב
סיר
2
הסר מהחום.
3
מוסיפים את השמנת הכבדה ומערבבים לשלב. מערבבים במלח הגס.
מרכיבים שתצטרך
מלח גס
שמנת כבדה
4
יוצקים 1/2 כוס של קרמל מלוח לתוך קערה קטנה או כוס מדידה, והשאר לתוך קערה אחרת. מגניב לגמרי, ערבוב מדי פעם. (ניתן להאיץ את הקירור על ידי הכנסת הקרמל למקרר, אבל זה חייב להיות pourable כאשר אתה מוכן להרכיב את העוגות.)
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקס
קרמל
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
קערה
5
עבור שביר: חמאה אפייה קטנה ולהניח בצד. בסיר קטן אך עמוק, לשלב את הסוכר, סירופ תירס, חמאה 2 כפות מים. מביאים לרתיחה מלאה על חום גבוה, ומרתיחים עד מדחום ממתקים מגיע 280 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס
חמאה
ממתקים
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
תבנית אפייה
מחבת רוטב
6
הסר מהחום ומערבבים מיד את סודה לשתיה, ולאחר מכן את הפקאן.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
פקאנים
7
יוצקים על המחבת מוכן להפיץ עם מרית גומי. למעלה עם הקוקוס. אפשר להתקרר. לשבור את השברים לחתיכות בגודל הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מרית
מחבת
8
לקאפקייקס: בקערה בינונית, מנפים יחד את הקמח הרב-תכליתי, קמח עוגה, אבקת אפייה ומלח כשר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגה
אבקת אפייה
מלח כשר
קאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
מערבבים את החלב והוניל ומניחים בצד. בקערה של מערבל לעמוד חשמלי עם מצורף ההנעה, קרם את החמאה והסוכר במהירות בינונית עד אור ורך, על 5 דקות, מגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך. לאחר התאגדו, להוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, במהירות נמוכה. הקפד לשלב לאחר כל תוספת, מגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך. אל תכה יותר מדי. לאחר incorporated, להוסיף את תערובת הקמח ואת תערובת החלב. החלף עם שלושה חלקים קמח וחלב שני חלקים, כדי להיות בטוח לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך (אנחנו לא רוצים שום נתחי חמאה תקועים לתחתית). באמצעות סקופ גלידה 1/4 כוס, למלא כל אוניית קאפקייקס עם הבלילה.
מניחים את הקערה על פני מים רותחים ומקציפים ברציפות עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
הסר מהחום, הנח מתחת למיקסר עם מצורף whisk ו לטאטא במהירות בינונית גבוהה עד פסגות רכות טופס וזה מתקרר לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
מקציף
4
מוסיף את החמאה ופעימה עד incorporated. עם ריצת המיקסר, לאט לנצח את 1/2 כוס קרמל מלוח שמורות עד התערובת היא הומוגנית. מניחים בצד בטמפרטורת החדר מגניב עד שאתה מוכן להקפיא את העוגות.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקס
קרמל
חמאה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
5
כדי להרכיב: השתמש סכין משונן קטן, הליבה כל cupcake על 1 1/4 אינץ ' רחב בחלק העליון במחצית הדרך לתוך העוגה. (להשליך את הליבות-או לכרסם בזמן שאתה עובד.) למלא כל אחד עם כ 1 כף של קרמל מלוח הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
קרמל
קאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
6
מפזרים על 1/4 כפית מלח גס. כפור כל קאפקייק עם כמות נדיבה של קרם חמאה שוויצרי קרמל ומקשט עם אגוזי קוקוס קרמל. תאכל.