עוגות שוקולד עם קרם מנטה
עוגיות שוקולד עם קרם מנטה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מלח, שוקולד מריר, סירופ תירס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו מנטה-גלידת פצפוצי שוקולד, עוגות סופלה שוקולד עם קרם מנטה, ו עוגות חלב שוקולד עם שמנת מוקצפת מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
עבור העוגות: מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו תבנית מאפין 12 כוס עם מצעים אפייה כוס.
מערבבים חמאה ושוקולד בקערה בינונית חסינת חום. הגדר קערה על סיר המכיל בקושי מים רותחים; תערובת חום עד חמאה ושוקולד להתחיל להמיס.
מוסיפים קקאו ומקציפים עד לשלב חלק ומלא. להפריש להתקרר עד רק חם לגעת.
לטאטא קמח, סודה לשתיה ואבקת אפייה בקערה קטנה כדי לשלב.
להקציף ביצים בקערה בינונית שנייה לשלב.
מוסיפים סוכר, וניל ומלח ומקציפים עד לשלב מלא.
מוסיפים תערובת שוקולד מקורר ומקציפים עד בשילוב.לנפות כשליש מתערובת הקמח על תערובת שוקולד לטאטא עד בשילוב; לטאטא בשמנת חמוצה עד בשילוב; ואז לנפות בתערובת הקמח הנותרת ולטאטא הבלילה עד שהוא הומוגני ועבה.מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מחבת מאפין.
מערבבים את כל השוקולד והחמאה בקערת מתכת מעל סיר מלא במים רותחים. מערבבים מדי פעם עד מומס בשילוב.
חותכים את המרכזים מכל עוגה. ממלאים מרכזי עם קרם מנטה ולהחליף את צמרות.
תן לגנאש להתקרר מעט כך שהוא יתעבה, אבל אל תיתן לו להתקרר יותר מדי או שהוא לא יתפשט בצורה חלקה. כף גנאש מעל צמרות של כל עוגה, מכסה באופן שווה.
בואו גנאש להגדיר מעט לפני ההגשה.