עוגות שוקולד קרמל מלוחות
המתכון שוקולד עוגות קרמל מלוח יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 2 שעות ו -45 דקות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 684 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 45 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סודה לשתייה, ליקר קפה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגות שוקולד קרמל מלוחות, עוגות שוקולד קרמל מלוחות, ו עוגות שוקולד קרמל מלוחות (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הקאפקייקס: מחממים את התנור ל 345 מעלות F. קו מחבת קאפקייקס עם ספינות.
מערבבים את הסוכר, הקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה וסודה לשתייה בקערה. בסיר קטן מעל חום נמוך לחמם 1 כוס מים, חמאה ואספרסו. אל תרתח! רק להמס את החמאה. להפריש להתקרר.
מערבבים את חלב החמאה, ביצים ותערובת קפה בקערה שנייה.
מערבבים את החומרים הרטובים עם החומרים היבשים ומערבבים עם מקצף עד חלקה.
סקופ הבלילה לתוך ספינות הקאפקייקס ואופים במשך 10 עד 12 דקות. בדוק אם יש לך אחדות על ידי החדרת קיסם שיניים לתוך העוגות. אם זה יוצא נקי, הם נעשו. אפשר להתקרר.
עבור גנאש: בסיר קטן על אש נמוכה, מערבבים את השוקולד והקרם עד בשילוב וחלק. תוריד את החום.
מוסיפים את ליקר הקפה אם משתמשים ומערבבים.
כדי להרכיב: באמצעות corer תפוח או כף קטנה, לגרוף באר קטנה באמצע במרכז הקאפקייקס. כפית 1 כפית של גנאש לתוך הבאר, כמו גם מברשת כמה על החלק העליון של העוגות. מלא שקית מאפה עם קצה צנרת על פי בחירתך עם חמאה קרמל מלוח. צינור חמאה ישירות על גבי cupcakes.
לאט לאט לחמם את השמנת בסיר קטן על אש נמוכה.
בעת חימום הקרם, בסיר אחר מעל חום בינוני, מוסיפים שליש מהסוכר והמלח ומערבבים עם כף עץ עד לנוזל. המשך להוסיף את שארית הסוכר במרווחים של שליש. לאחר כל הסוכר הוא מומס, להמשיך לערבב את הקרמל עד שהוא מגיע צבע חום כהה מעט.
כבה את החום ולהוסיף את השמנת החמה לאט מאוד במרווחים תוך ערבוב. היזהר מאוד לא לשרוף את עצמך! קרמל מוכן פעם הקרם וקרמל הם חלקים.
מעבירים לקערה לקירור. אפשר 1 שעה להתקרר בטמפרטורת החדר.
מוסיפים את תערובת קרמל מקורר לקערת ערבוב עם מצורף משוט במהירות בינונית, מוסיפים את החמאה במרווחים. לאחר קרם חמאה חלקה הוא מוכן לשימוש.