עוגיות דומדמניות סמולינה חמאה
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם קמח תירס, דומדמניות, סולת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פודינג סולת עם רוטב דומדמניות אדום, Cardamom-עוגיות חמאה קצרות Semolina, ו עוגיות פיסטוק ודומדמניות.
הוראות
בקערה קטנה, לכסות דומדמניות עם מים חמים מאוד.
בואו לשבת במשך 10 דקות; לנקז.
בינתיים, לשלב קמח, סולת ומלח. בקערה של מערבל לעמוד, לנצח חמאה וסוכר עד חלקה.
מוסיפים ביצה, מגרדים בתוך הקערה, ומערבבים עד לשלב.
מוסיפים תערובת קמח, גרידת תפוז ודומדמניות, ערבוב לאט עד בשילוב. הפוך את הבצק למשטח עבודה וצורתו לדיסק. לעטוף בניילון נצמד ולצנן לפחות 2 שעות עד 2 ימים.
פתח את הבצק, הנח על משטח עבודה משוריין, וגלגל 1/3 פנימה. עבה. מפזרים באופן שווה 2 גיליונות אפייה עם כ 1 כף. קמח תירס כל אחד.
חותכים בצק עם 2-in. חותך דקורטיבי ומניח מעט בנפרד על גיליונות אפייה, rerolling שאריות לפי הצורך.
אופים עוגיות עד חום זהוב בהיר, 10 עד 12 דקות, החלפת עמדות פאן באמצע הבישול.
מעבירים עוגיות למדף כדי להתקרר.
* מצא במעבר האפייה של שווקים מצוידים היטב.
הפוך קדימה: חנות אטומה עד 5 ימים.