עוגיות דלעת שבב לבן אגוז מקדמיה
אם יש לכם קמח, תמצית ונילן, ציפורן טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. . עם כפית ציון של 11% המנה הזאת די גרועה. נסו דלעת שוקולד צ'יפס לבן ועוגיות אגוז מקדמיה, עוגיות שוקולד צ'יפס אגוז מקדמיה, ו עוגיות שוקולד צ'יפס לבן Macadamia אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מערבבים קמח, קינמון, ציפורן וסודה לשתייה בקערה קטנה. מקציפים חמאה, סוכר מגורען וסוכר חום בקערת מיקסר גדולה עד שמנת. הכה בדלעת, ביצה ותמצית וניל עד מעורבב. בהדרגה להכות בתערובת קמח. מערבבים ב פירורים ואגוזים. טיפה על ידי כף מעוגלת על גבי דפי אפייה משומנים; שטוח מעט עם גב כף או משומן בתחתית זכוכית טבולה סוכר מגורען.
אופים במשך 11 עד 14 דקות או עד המרכזים נקבעים. מגניב על גיליונות אפייה במשך 2 דקות; להסיר מתלים חוט להתקרר לחלוטין.