עוגיות דלעת שוקולד צ'יפס של קריסטל
עוגיות דלעת שוקולד צ'יפס של קריסטל דורשות בערך 33 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 269 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. מתאים ל-24 ומחירו 49 סנט למנה מנות. מתכון זה מכלמתכונים יש 87 אוהדים. אם יש לכם אבקת אפייה, תמצית ונילן, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 42%, המנה הזו מוצקה. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס דלעת ועוגת גבינה תבלין דלעת בראוניז, עוגיות שוקולד צ'יפס דלעת, ו עוגיות שוקולד צ'יפס דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים שני גיליונות עוגיות.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתיה ותבלין פאי הדלעת יחד בקערת ערבוב.
מקציפים יחד את החמאה והסוכר בקערת ערבוב שנייה עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים פנימה את הביצים, אחת אחת, עד לקבלת תערובת חלקה ומעורבת היטב.
מערבבים פנימה את הדלעת ותמצית הווניל לתערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח, תוך ערבוב כדי להפוך את הבלילה חלקה. מערבבים פנימה את אגוזי המלך והשוקולד צ ' יפס. זרוק בכפיות בגודל כף על יריעות עוגיות מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקצוות מזהיבים, 18 עד 20 דקות. מצננים מעט על דף העוגיות לפני שמעבירים למתלים להתקררות מוחלטת.