עוגיות השוקולד צ'יפס הגדולות והשמנות שלי
עוגיות השוקולד צ'יפס הגדולות והשמנות שלי הן אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. 13 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, קמח, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס אגוז מלא {עוגיות שוקולד צ' יפס האהובות עליי}, עוגיות שוקולד צ'יפס ללא ביצים / עוגיות שוקולד צ' יפס רכות, ו עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
קו 2 דפי עוגיות עם נייר קלף. מנפים יחד את הקמח, סודה לשתייה ומלח לקערה בינונית ומניחים בצד.
מניחים את החמאה, הסוכר והסוכר החום בקערה של מערבל חשמלי; שמנת יחד במהירות בינונית עד אור ורך. לגרד את הצדדים של הקערה עם מרית גומי. מקציפים את הוניל והביצים. בהדרגה להוסיף את החומרים יבשים לתערובת מוקרם ולהמשיך לערבב עד צורות הבלילה חלקה. כבה את המיקסר וקפל את חתיכות השוקולד באמצעות המרית.
כדי ליצור את העוגיות, לגרוף על 1/4 כוס בצק עוגיות לידיים שלך לגלגל אותו סביב לכדור; למקם אותם על 3 אינץ ' בנפרד על יריעות העוגיות מוכן; אתה צריך לקבל על 4 עוגיות על כל מחבת. לחץ על צמרות הבצק מעט ואופה עד שהעוגיות חומות קלות, 12 דקות לעוגיות לעיסה, או כ -15 דקות לעוגיות פריכות.
אפשר לעוגיות להתקרר על דפי האפייה במשך 5 דקות לפני העברה למתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין. חזור עם שאריות בצק / עוגיות.