עוגיות וניל דובדבן שוקולד צ'יפס של קנדרה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות וניל דובדבן שוקולד צ'יפס של קנדרה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 179 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו ביצים, סוכר חום, שוקולד צ'יפס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 73 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. נסו עוגיות וניל דובדבן שוקולד צ'יפס של קנדרה, עוגיות וניל צ'יפס דובדבן, ו גלידת שוקולד צ'יפס וניל דובדבן {ביצה חינם & פחמימות נמוכות} (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור ומתלה שני בשליש התחתון ולאחר מכן מחממים ל 350°f. קו 2 סדינים אפייה גדולים עם מחצלות אפייה nonstick או נייר קלף.
בקערה גדולה, לנפות יחד את הקמח, סודה לשתיה, ומלח.
באמצעות סכין קטנה לפצל את שעועית וניל לאורכו ולאחר מכן לגרד את הזרעים מן התרמיל לתוך קערה קטנה ושומר את שניהם.
בקערה קטנה, לשלב את תרמיל שעועית וניל מגורד (לא את הזרעים), דובדבנים יבשים, ועל 1 כוס מים רותחים.
בואו לעמוד 5 דקות ולאחר מכן לנקז, שמירה על דובדבנים ולזרוק את תרמיל שעועית וניל.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לשלב את החמאה, סוכר, סוכר חום להכות על מהירות בינונית, גירוד הקערה מדי פעם, עד אור ורך, על 2 דקות.
מוסיפים את הביצה ואת זרעי וניל שעועית להכות על בינוני עד בשילוב, על 1 דקה. עם המיקסר על נמוך, להוסיף את תערובת הקמח ב 3 קבוצות, ערבוב עד רק בשילוב.
מוסיפים את הדובדבנים, לבן ושוקולד צ ' יפס למחצה, ואת אגוזי לוז או אגוזי מלך ומערבבים עד רק incorporated.
זרוק את הבצק על ידי ערימות כפות על דפי האפייה מוכנים, משאיר כ 2 אינץ ' בין עוגיות.
אופים, מחליפים את העוגיות בין המדפים העליונים והתחתונים בערך באמצע האפייה, עד חום זהוב בהיר ופשוט להגדיר, 10 עד 12 דקות. מגניב את העוגיות על דפי אפייה במשך 5 דקות לפני העברת מתלה חוט להתקרר לחלוטין. המשך לאפות עוגיות על גיליונות אפייה מקורר. האם קדימה: העוגיות ניתן אפוי קדימה ומאוחסן, במיכל אטום בטמפרטורת החדר, עד 3 ימים.