עוגיות חג המולד 4 דרכים
עוגיות חג המולד 4 דרכים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-48 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 180 קלוריות. אם יש לכם קמח, מלטש סוכר, אבקת קקאווקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו עוגיות חג המולד: עוגיות חג מולד נורווגיות, שזיף מתובל גזר לשמר סהרונים וכתום שוקולד, Ricciarelli, עוגיות שקדים איטלקיות, וטיפים לעוגיות חג המולד ללא גלוטן, ו עוגיות כדורי שלג - רגעים נמסים - קל עוגיות חג המולד s (מתכונים דומים).
הוראות
לעוגיות סוכר: חמאת שמנת וסוכר 1 2/3 כוסות בקערה של מיקסר חשמלי והכה עד רכות, על 5 דקות.
מוסיפים וניל, אבקת אפייה ומלח ומכים במהירות בינונית עד מעורבב.
להוסיף ביצים; לנצח עד מעורבב.
מוסיפים קמח ומערבבים במהירות נמוכה עד לשלב, מגרדים את הקערה פעם או פעמיים. עבור Spice Cookies: Beat 2 כפות. סוכר, ג ' ינג ' ר, קינמון וכלספייס לתוך אצווה מלאה של בצק עוגיות סוכר. עבור עוגיות לימון: לנצח גרידת לימון לתוך אצווה מלאה של בצק עוגיות סוכר. עבור עוגיות שוקולד: בצע שלב 1, אבל להוסיף אבקת קקאו לאחר המכות ביצים ולאחר מכן להוסיף רק 2/3 כוסות קמח.
מחלקים בצק לשניים. שימוש בידיים, לעצב בצק לדיסקים, לעטוף בחוזקה בניילון נצמד ולקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה עד 2 ימים.
מסדרים מדפים בשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש לתנור ל 177°. קו 2 יריעות עוגיות גדולות עם קלף.
רול החוצה על משטח מקומח קלות 1/4 אינץ 'עד עובי 1/8 אינץ'.
חותכים עוגיות לכוכבים, פתיתי שלג או כל צורות אחרות.
העברת עוגיות, עם מרית מתכת, כדי אפיית גיליונות צמרמורת במשך 10 דקות.
אופים עוגיות 12 עד 15 דקות, בהתאם עובי וגודל, מחבתות סיבוב באמצע, עד זהב המשרד לגעת. מגניב במשך 5 דקות, להעביר עם מרית מתכת מתלים ולתת מגניב. חזור עם הבצק שנותר.
כדי לקשט עוגיות עם זיגוג מוצק, לשים כמה הדובדבן המלכותי בשקית מאפה עם מישור קטן, קצה עגול. (או לשים זיגוג בשקית ניילון חסון ולחתוך חור זעיר בפינה אחת.) צינור סביב קצה של כל עוגייה ולתת יבש. מערבבים 1 כף. מים לתוך חלק אחר של הדובדבן המלכותי כדי לרכך; לשים הדובדבן דליל בשקית מאפה נקייה או שקית פלסטיק חדשה. ציפוי צינור על כל עוגייה, הצפה בתוך הגבול.
תן לי להתייבש. גבול צינור מחדש.
מפזרים עוגיות עם סוכר מלטש, לנער את עודף ולתת יבש.
כדי לקשט עוגיות עם פסים ונקודות, להשתמש ציפוי עבה ועיצובים צינור כפי שמוצג בתמונות. (עוגיות ניתן לאחסן, מכוסה היטב, בתוך פח עד 2 שבועות.)