עוגיות חמאת בוטנים
עוגיות חמאת בוטנים עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 374 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בוטנים, ביצה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגיות חמאת בוטנים וג'לי [עוגיות וניל עם מילוי ג' לי וזיגוג חמאת בוטנים], חמאת בוטנים בננה קאפקייקס עם שוקולד מוקצף חמאת בוטנים גנאש, ו עוגיות חמאת בוטנים ממולאות עם ציפוי חמאת בוטנים מעורבב (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הקאפקייקס: מחממים תנור ל 350 מעלות F.
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה.
הכה יחד חמאת בוטנים, חמאה, וסוכר חום בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב, על 2 דקות.
מוסיפים ביצה וניל ומכים עד רכות, על 1 דקה. להפחית את המהירות נמוכה ולהוסיף תערובת קמח וחלב לסירוגין בקבוצות, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח, ולאחר מכן לערבב עד רק בשילוב.
מחלקים את הבלילה בין כוסות מאפין מרופדות (כשני שלישים מלאים) ואופים באמצע התנור עד זהב חיוור ובוחן מוכנס במרכז הקאפקייקס יוצא נקי, 18 עד 20 דקות. להפוך קאפקייקס על מתלה מגניב לחלוטין.
כדי להפוך את הדובדבן בעוד cupcakes מגניב: להביא שמנת לרתיחה בסיר קטן, ואז לשפוך על שוקולד בקערה קטנה.
בואו לעמוד 1 דקה, ולאחר מכן להקציף עד חלקה.
כדי לעבות את הציפוי כדי להפיץ עקביות במהירות, להפיץ אותו על גיליון אפיית מתכת צמרמורת עד עבה מבריק, על 5 דקות. לגרד הדובדבן בחזרה לקערה ומערבבים עד חלקה.
מורחים ציפוי על קאפקייקס ומפזרים בוטנים.
* אם אתה לא לחוץ בזמן, הצינון בקערה, נחשף, ערבוב מדי פעם, 20 עד 30 דקות לפני התפשטות על קאפקייקס.
* קאפקייקס קר לשמור, מקורר במיכל אטום, 3 ימים.