המתכון שוקולד כפול בראוניז טבעוני יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בערך 50 דקות. והוא יספק כ 16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 226 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, אבקת קקאו, סירופ מייפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אנשים רבים באמת אהבו את הקינוח הזה. נסו פעמיים שוקולד Raw בראוניז טבעוני, עוגיות שוקולד כפולות, ו עוגיות שוקולד כפולות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל-350ºF ומשמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9×13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שלב את הקמח, קקאו, אבקת אפייה, ומלח בקערה בגודל בינוני, ערבוב היטב כדי לשלב באופן מלא את cocoa.In קערת ערבוב, למזג את יחד הסוכר, שמן, מייפל, משקה חלב קוקוס, וניל. מקפלים את החומרים יבשים ערבוב רק כמה פעמים לשלב ללא ערבוב יתר. אם כמה גושים קטנים יישארו, זה בסדר. בעדינות לקפל את פצפוצי השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
משקה חלב קוקוס
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי