קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות לימון קר

עוגיות לימון קר
עוגיות לימון קר הוא צמחוני קינוח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 244 קלוריות. מתאים ל-36 מנות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, מיץ לימון, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגיות לימון קר, עוגיות לימון קר, ו עוגיות צבעוני לימון קר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערת עבודה של מעבד מזון, מוסיפים סוכר וגרידת לימון. תהליך עד סוכר גרידה מעורבבים היטב, על 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
3
לגרד לתוך קערת ערבוב גדולה. שמור על 1/2 כוס סוכר לימון בקערה נפרדת לשימוש מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר לימוןסוכר לימון
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
4
מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומלח למעבד מזון ודופק בקצרה לערבב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
5
מוסיפים חמאה קרה למעבד מזון עם תערובת קמח ומעבדים עם פולסים קצרים עד שהתערובת דומה קמח תירס ולא נותרו גושים גדולים של חמאה, כ -10 פולסים.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
6
יוצקים את התערובת לתוך תערובת הסוכר ולימון בקערת הערבוב הגדולה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
7
בקערה בינונית, מערבבים חלמונים ביצה, תמצית וניל ומיץ לימון יחד.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
מיץ לימוןמיץ לימון
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
באמצעות מיקסר חשמלי עם חיבור ההנעה, יוצקים את תערובת לימון / סוכר וקמח / חמאה ומערבבים עד בשילוב, כ 15 שניות. לאחר מכן, בעוד המיקסר עדיין פועל, מוסיפים לאט תערובת מיץ ביצה / לימון ומערבבים עד משולב היטב והבצק מתרחק מצדי הקערה, על 15 עד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
לימוןלימון
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
בלנדרבלנדר
קערהקערה
9
לגרד את הבצק לתוך קערה גדולה לקרר עד קר, אבל לא מוצק, על 30 דקות. השתמש כדור גלידה כדי לגרוף את הבצק על גיליונות עוגיות מצופות קלף. קח את כדורי הבצק לגלגל את צמרות לתוך סוכר לימון שמורות. השתמש בתחתית כוס מים כדי ללחוץ על העוגיות שטוח, על 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר לימוןסוכר לימון
גלידהגלידה
עוגיותעוגיות
בצקבצק
מיםמים
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
סקופ גלידהסקופ גלידה
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
10
אופים את העוגיות עד מעט השחמה, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
הסר את נייר הקלף עם העוגיות מהמגש למדף קירור וקריר לחלוטין, כ 1 שעה. ברגע שהעוגיות התקררו לחלוטין, קרח עם זיגוג לימון.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציפויציפוי
לימוןלימון
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מתלה תילמתלה תיל
12
1 פאונד (2 כוסות) סוכר ממתקים
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
13
6 כפות מיץ לימון
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
14
בקערה בינונית, להקציף סוכר ומיץ לימון יחד עד חלקה. כף על עוגיות מקורר, להפיץ באופן שווה עם החלק האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
עוגיותעוגיות
מורחיםמורחים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
15
בואו לעמוד על מדף קירור עד הזיגוג מוגדר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל