עוגיות מזל תוצרת בית
עוגיות מזל תוצרת בית הוא חלב חינם קינוח. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 57 קלוריות. אם יש לך נייר, מלח, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: עוגיות מזל תוצרת בית, עוגיות מזל תוצרת בית, ו עוגיות מזל תוצרת בית רימון.
הוראות
כתוב 6-8 עתידות על נייר. תכין אותם. הדפסתי סדרה של עתידות קצרות, שנעשו בסוג Arial 8 נקודות, ולחתוך אותם כך שהם היו כל אחד על רצועת נייר בודדת.
מחממים תנור ל 400 F. קו שני יריעות עוגיות עם נייר קלף.
מערבבים את הלבן ביצה וניל עד קצף אבל לא נוקשה. מנפים את הקמח, המלח והסוכר ומתמזגים בתערובת של ביצה לבנה.
מניחים כפית של הבלילה לפחות 4 סנטימטרים זה מזה על אחד גיליונות העוגיות מוכן. באמצעות כף, להפיץ כל סיבוב של הבלילה עד שזה בערך 3 אינץ ' בקוטר. היזהר לעשות הבלילה עגול ואפילו ככל האפשר. מכיוון שתצטרך לעבוד די מהר ברגע שהם אפו, לעשות שלושה לכל גיליון.
אופים במשך 5 דקות או עד העוגיות הפכו זהב בקצוות. המרכז יישאר חיוור יותר. אתה יכול להכין את הסדין השני שלך בעוד הראשון הוא אפייה.
מוציאים מהתנור ומזיזים במהירות את העוגייה הראשונה עם מרית מתכת רחבה ומניחים במהופך על לוח עץ. מניחים במהירות את המזל קרוב לאמצע העוגייה ומקפלים את העוגייה לשניים כך שהיא הופכת לחצי ירח. הפגיש פינות יחד בעדינות (אתה יכול לעשות את זה על שפת הכוס) כדי ליצור את צורת עוגיית המזל החתימה.
מניחים עוגיות מקופלות לתוך הכוסות של מאפין פח (או כוסות אפייה סיליקון) כדי להחזיק את הצורה שלהם עד המשרד. חזור עם שאר העוגיות. אתה יכול לאכול אותם אחרי שהם התקררו, אבל הם יהיו רכים; עבור עוגיות פריכות, לחכות כמה שעות לפני צריכת.