זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו יין מבעבע, מיץ תפוזים מרוכז, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו בראוניז עם ציפוי בלונדי, Cakespy: עוגיות סופרבול מתוקות ומלוחות, ו טקילה Sunrise Mimosa (או Mezcal Sunrise Mimosa) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חמאה הצדדים ותחתית של מחבת 9x13 אינץ'. בשורה התחתונה עם רצועת נייר קלף להסרת קלה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, המלח, אבקת קקאו.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
הגדר דוד כפול בגודל גדול.
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
5
מניחים את השוקולד, החמאה ואבקת האספרסו המיידית בקערה של הדוד הכפול ומערבבים מדי פעם עד שהשוקולד והחמאה נמסים לחלוטין ומשולבים. כבה את החימום, אבל שמור את הקערה מעל המים של הדוד הכפול ולהוסיף את שני הסוכרים.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
זילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
לטאטא את הסוכרים עד לשלב לחלוטין ולהסיר את הקערה מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
תערובת צריכה להיות טמפרטורת החדר.
8
מוסיפים שלוש ביצים לתערובת השוקולד / חמאה ומקציפים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מוסיפים את הביצים הנותרות ומקציפים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מוסיף את השמפניה ואת מיץ תפוזים להתרכז ומערבבים עד בשילוב. אל תגזימו עם הבלילה בשלב הזה, אחרת הבראוניז שלכם יהיו מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוזים
שמפניה
11
מפזרים את תערובת הקמח/קקאו/מלח על השוקולד. באמצעות מרית, בעדינות לקפל את יבש לתוך רטוב עד שיש רק כמות עקבות של תערובת קמח / קקאו גלוי.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
12
יוצקים את התערובת לתוך המחבת להחליק את החלק העליון עם המרית שלך.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
אופים את הבראוניז במשך 30 דקות (לסובב את המחבת חצי דרך באמצעות אפייה) ולבדוק כדי לוודא את הבראוניז נעשים לחלוטין על ידי דבק קיסם לתוך מרכז המחבת. הבראוניז נעשים כאשר הקיסם יוצא עם כמה פירורים לחים.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
לקרר את הבראוניז לחלוטין.
15
בינתיים, להכין זיגוג השמפניה שלך.
מרכיבים שתצטרך
שמפניה
רוטב שומשום יפני מוכן
16
מערבבים יחד את 1/2 כוס שמפניה ואת כף מיץ תפוזים להתרכז; להוסיף את הסוכר של ממתקים קצת בכל פעם עד שהוא הגיע העקביות הרצויה שלך (אתה יכול להשתמש יותר או פחות מ 1 כוס).
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוזים
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
שמפניה
17
כפית קצת זיגוג על גבי כל בראוני ישירות לפני ההגשה.